ja farbuje niedlugo -nie mowie juz o tym ze dobre ciocie moje juz mi zabraniaja nawet malowac paznokcie w ciazydziewczyny a mozna farbowac wlosy w ciazy bo musze pofarbowac teraz jak bede w Pl mam blond pasemka a chce teraz cale na braz zrobic,

ja farbuje niedlugo -nie mowie juz o tym ze dobre ciocie moje juz mi zabraniaja nawet malowac paznokcie w ciazydziewczyny a mozna farbowac wlosy w ciazy bo musze pofarbowac teraz jak bede w Pl mam blond pasemka a chce teraz cale na braz zrobic,
no moze a bywasz w bristolu bo ja na zakupy tam chodze albo jade do Swindon czasem w niedziele walesam sie po care bootsach(czy jakos tak)A moz na jakiejs wyprzedazy na siebie wpadlysmy i mi utkwilas w pamieci
podziwam za konsekwentnoscJarac mi sie chce jak sto!Ale obiecalam sobie,ze nie rusze,za to jak urodze,to juz pod szpitalem odpale fajke
Robie co moge ,zeby nie palic,ale jak mam ogromnego stresa to mowie do meza-"Chociaz Ci odpale"-no i mu odpalam fajeczkepodziwam za konsekwentnosc a jak tam Ci dzien w pracy minal i do kiedy bedziesz do pracy chodzila?
no tak wiadomo kasa sie przyda ja jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy zarejestrowalam sobie dzialalnosc gospodarcza zeby dostawac kase-ale nie wiem czy to bedzie tyle samo co ty bo to bedzie przez 9 miesiacy okolo 120F tygodniowo-no wiec sie przyda.Mi sie w domku juz starsznie nudzi ale co zrobic chcialam nawet poszukac cos na 2lub 3 miesiace ale maz mowi ze bez sesu bo czeka nas preprowadzka a pozniej jade do Plno wiec ma racje troche bedzie latania i dzwonienia z ta zmiana adresow wszedzieezeli chodzi o prace,to nie bardzo mam wyjscie,jezeli chce dostawac pelne macierzynskie
ale to juz jak sie dzidzia urodzi,wczesniej nic nie zalatwimy.Mnie tez zabija ta zmiana adresow,zreszta bede sie prawdopodobnie przeprowadzac do innej dzielnicy,wiec czeka mnie tez zmiana poloznej i adresu w szpitalu a to nie bedzie latwe bo mam ustalone konsultacje i USG az do czerwca i to co 2 tygodnie,wszystkie na stary adres.Bedzie motanie!pozniej mam zamiar starac sie o ten zasilek rodzinny i cos tam jeszcze jest wiec chyba nie bedzie zle
no dokladne.ale to juz jak sie dzidzia urodzi,wczesniej nic nie zalatwimy
ja mam dokladnie to samo ale co tam jakos sie przezyje tutaj czesto ktos sie przeprowadza wiec chyba sa przyzwyczajeni do zmian adresow i nie beda marudzicMnie tez zabija ta zmiana adresow,zreszta bede sie prawdopodobnie przeprowadzac do innej dzielnicy,wiec czeka mnie tez zmiana poloznej i adresu w szpitalu a to nie bedzie latwe bo mam ustalone konsultacje i USG az do czerwca i to co 2 tygodnie,wszystkie na stary adres.Bedzie motanie!
Nie wiesz czy juz wprowadzili to 200£ w 6 miesiacu ciazy na owoce?Bo ja bym chetnie skorzystala
Masz racje sama juz zmienialam 2 razy,ale mimo zmiany z revenue dalej wysylaja na stary adres,juz im kurcze 5 razy mowilam,zeby sie ockneli,a oni mi z uporem maniaka to samo od 2 lat,boje sie ,ze ze szpitalem bedzie to samoja mam dokladnie to samo ale co tam jakos sie przezyje tutaj czesto ktos sie przeprowadza wiec chyba sa przyzwyczajeni do zmian adresow i nie beda marudzic
Mieli glosowac taka ustawe,tak wiesz zamiast witamin w pigulce,dostajesz 200 na owocki ,slyszalam o tym w radio jeszcze latem zeszlego roku,wiec moze juz sie sprezylija nic o tym nie slyszalam ale ja bym tez chetnie te 200F przyjela na jabuszka
no kurde przydaloby sie 200 na owocki to duzoMieli glosowac taka ustawe,tak wiesz zamiast witamin w pigulce,dostajesz 200 na owocki ,slyszalam o tym w radio jeszcze latem zeszlego roku,wiec moze juz sie sprezyli
wiesz co no miejmy nadzieje ze szpital mysli bardziej niz revenue5 razy mowilam,zeby sie ockneli,a oni mi z uporem maniaka to samo od 2 lat,boje sie ,ze ze szpitalem bedzie to samo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość