hej mamuski
ja jestem padnieta...ale przeciez to lubie nie?
dopiero godzine temu wrocilismy... dzis dzien shoppingu w centrum
boze tu zawsze jest tyle ludzi.. wielkie miasto. jedno porzadne centrum wiec wszystkich tam ciagnie.. brrr
znow poszalalam troche.. bo trafilam na super ciuszki dla lelka w nexcie i nie moglam sie oprzec hehe
dla siebie tez conieco . i adasiowi nawet fajny jeansy kupilam i okazaly sie idealne .. hehe
mialam przygode z lelkiem..
dalam mu do picia butelke z woda. 125 ml
ogladalam sobie ciuchy.. i nie zauwazylam ze on zamiasta pic to bawil sie smoczkiem i cala wode wylal na siebie.. boze podnosze go a doslownie wszystko od body po spodnie, bluzeczke mokre..
ale bylam wsciekla.. nie wiedzialam co mam robic, oczywiscie ja nigdy nie zabieram lelkowi ciuchow na zmiane bo zawsze zapominam..
a ze bylam w bootsie to szukam cos do kupienia ale nic mi sie nie podobalo i nie chcialam na sile brac.. wolalam wrocic do nexta.. no ale mialam juz zakupki zrobione tyle ze raczej na lato.. no ale coz
poszlam do pokoju z przebierakiem i zalozylam mu ogrodniczki ze spodenkami hehe jeansowe.. z body i bluze pomaranczowa hehe wygladal slodko..
wsadzilam go do wozka i zaczelam pakowac rzeczy do torby
a lelek obok w wozku nagle strasznie sie rozplakal
patrze a on trzyma w buzi wieszak, ta metalowa koncowke. zaklinowala sie i plakal strasznie
a ja szok.. prawie zawal serca
szybko wyciagnelam..
i ufff nic sie nie stalo
ale slina byla lekko zabarwiona krwia..
masakra..
dobrze ze w mig doszedl do siebie .. bo chyba bym tam umarla ze strachu...
zaraz po tym pieknie zjadl caly obiadek rzucajac usmiechy naokolo hehe standard
w dodatku to jego podbite oczko tak biednie wyglada.. normalnie az mi go zal
te dzisiejsze przygody nadwyrezyly moj uklad nerwowy wiec padam... na jakies piwko lub smirnoff ice.. hmm
jestem straszna matka
[ Dodano: 2008-04-03, 20:13 ]co do pieluszek my uzywam pampers lub huggiesa tutaj sa czerwone, cos podobnego jak zielone w polsce chyba...
i jestesmy zadowoleni ze wszystkich
czesciej kupuje pampersa bo sa tansze
a huggies mi sie bardziej podobaja hehe
zaczynalismy od huggiesow ale byl czas kiedy lelek robil te wodniste musztardowe kupy w wtedy wszystko wylatywalo na plecy, mialam dosc bo zdarzalo sie to codziennie..
i wtedy zmienilismy na pampresa i problem ustal hehe
no a teraz wszystkie nam pasuje...
slyszalam ze z lidla sa super
niektore chwala je sobie lepiej niz te firmowki hihi
A jesli chodzi o karmienie.. czytalam ze taki wiek maluszkow jest najlepszy na kosztowanie wszystkiego.. i warto pobudzic jego kubki smakowe.. bo w przyszlosci wiecej bedzie mu smakowalo hehe
my caly rok jemy warzywa.. nawet te ktore wydaja sie w okresie zimowym sztuczne.. hehe
nie kupuje organic bo sa drozsze
ale czasem lelkowi biore takie
staram sie jednak by jadl normalnie.. bo nie uchronie go przed wszelka chemia tego swiata
ciesze sie jednak ze w lecie posmakuje prawdziwych owocow i warzyw z dzialki rodzicow
sama nie moge sie doczekac... mniam mniem
[ Dodano: 2008-04-03, 20:15 ]a my mamy taka nianie
http://cgi.ebay.co.uk/PHILIPS-BABY-MONI ... dZViewItem
udalo mi sie okazyjnie zkaupic na ebayu.. wygralam aukcje o 4 razy taniej niz w sklepie. szok hihi
sprawdza sie u nas bez zarzutu
i kolorek mi sie spodobal (wiem
)