sierpniówka, napewno przesadzasz ja tez widze u siebie obwisle rece i uda -kazda z nas ma teraz pewnie zle zdanie o swoim ciele -ale przeciez zmienilysmy sie to normalne -zmienilysmy sie dla najwazniejszej osoby ktora juz niebawem przyjdzie na swiat i jak juz sie pojawi moge dac sobie reke obciac ze kazda z nas dla niego/niej pozwolilaby sobie przyczepic nawet garba byle dzidzi bylo zdrowe i szczesliwe tak jak szczesliwe bedziemy my gdy zobaczymy swoje dzieci
sierpniówka,kazda z nas ma teraz pewnie zle zdanie o swoim ciele
Zgadzam sie. Moj to mi mowi, ze mam kompleksy. sierpniówka ja mam 165 i waze juz 68kg. Od 2 tygodni waga to mi wzrasta srednio 1kg na tydzien Po prostu masakra. A najbardziej to idzie mi w ramiona i pyzy na buzi. Tobie to przynajmniej w nogi, mozesz nosic dlugie sukienki a ja co? Jak zakryje twarz i ramiona?
[ Dodano: 2009-05-05, 10:25 ]
Chyba juzmi zlosc namojego meza przechodzi ale obiadu i tak nie ugotuje
hehe to ja mam 165 i ponad 76 kg i jakoś mi to wisi...
dziewczęta wy moje nie przejmujcie sie tym, zdrowie dziecka najważniejsze, przecież wrócimy do swoich kształtów
Beti cena naklejek zależy od rozmiarów, ten gosć u którego oglądałam ma różne rozmiary i różne ceny od 29zł za komplet -rozmiar największych elementów chyba 12cmx8cm
do 215zł za rozmiar 55x45cm wysłane w tubie
tak wiec jeśli kupiłaś najmniejszy rozmiar to najwyzej udekorujesz tym tylko oklice łozeczka, a jesli chcesz taki rozmiar jak pokazałaś na zdjeciach to niestety najtansze są od 160zł
wiem wiem, macie rachje, ale cialo ciezarnej sie zmienia w zawrotnym tempie, ale do wszystkiego trzeba sie odpowiednio nastawic, dla mnie zdrowie synka tez jest najwaaaaazniejsze.
co do wagi to ja mam 67kilo przy 171cm ale uda tez jak balerony. Na plaze kupilam sobie krótką spódniczne zeby zaslonic tylek i uda, bo w samym stroju kąpielowym chyba bym sie pokazala.