meldujemy sie po lekarzu...
co to za zapiekanka??? ja tez chce przepis!!!
Iwona H, pytalas o kapanie.. my tez jeszcze uzywamy malej wanienki, ale niedlugo trzeba sie bedzie przeniesc do duzej, bo juz ta mala jest za mala... z drugiej strony tez czekam na moment, az Jasper zacznie stabilnie siedziec, bo schylanie sie d duzej wanny, podobnie jak u Was, u mnie tez powoduje niezly bol plecow
margarita83, tez pamietam te chuste, fajnie, ze sobie o niej przypomnialas i ze sie sprawdzila

ja czasami nosze Jasperka w nosidelku.. ale rzadko, bo chyba nie umiem dopasowac tych paskow, albo jestem za slaba.. Jasper w nim wydaje mi sie taaaki ciezki, nie wiem, jakbym miala nosic go dluzej niz 30 min
a wlasnie, odnosnie wagi, to moj maly klocek wazy 9.380 kg

to juz prawie 9,5 kg
wzrost 74 cm... czyli przez 2 miesiace urosl 4 cm i przybral na wadze prawie 1,4 kg... lekarz nas pochwalil, ze tak ladnie rosnie i dobrze wyglada...
Jasper dostal tez szczepionke, to juz chyba trzecia byla.. i zalegla, przeciw WZW typu B... za 2 miesiace mamy sie pojawic znowu i jeszcze jakies jedno szczepienie bedzie, ktore zakonczy szczepienia na pierwszy rok zycia
a ja jeszcze nie zaczelam sie pakowac
chcialam jeszcze wyskoczyc na miasto, jak A. wroci, zeby buty poogladac... ale nie wiem, czy zdaze, bo kolacja, skladanie prania, pakowanie