ja też nie cierpię szczepień, bo mi się chce płakać razem z synkiemzis jedziemy na szczepienie..ja ja tego niecierpie..bedą mi niunię kłuć![]()
ale wiem ze to dla jej dobra..jakos musimy to przeżyć

ja odusciłam rota, dzisiaj jest ostatni dzien kiedy mozna ja na to zaszczepici drugą dawkę na rotawirusy
ja masz otwarta galerie to po prawej stronie u góry jest dodaj do ulubionycha dziewczyny mam posbe - przypomnijscie mi jak sie dodaje na picasa osoby do galerii?
a łykasz jakie witaminki? bo ja łykam dalej te co w ciazyZAPOMNIALAM DODAC WŁOSY MI WYCHODZĄ GARSCIAMI
ja chetnie tez sie napijehej hej witam z ranka a naszykowana juz goraca
a nie mówiłam....A JA ODSYLAM TE PRODUKTY HERBALIFE I DOSTANE ZWROT KASY BO OKAZALY SIE DO nonono SA LEPSZE DOBRZE ZE KASE ZWRACAJA..
no wlasnie trzeba wejsc na dana galerie tej osoby i dodac ja do ulubionycha dziewczyny mam posbe - przypomnijscie mi jak sie dodaje na picasa osoby do galerii?bo juz zapomnialam i szukam szukam i nie moge sobie przypomniec, a chcialam donatke i milutka dodac
bo mi kurcze wlasnie tego nie wyswietlilo, ale OK juz mam, tylko milutka nie ma zalozonych folderow, i teraz jak wczodze do jej galerii to mi tylko pisze ze ten uzytkownik nie ma zalozonych folderow i nie mozna wyswietlic zdjecno wlasnie trzeba wejsc na dana galerie tej osoby i dodac ja do ulubionych
mówiłas mówilas ale dobrze ze kase zwrocaa nie mówiłam....
ja łykam cos podobne do skrzypowitua łykasz jakie witaminki? bo ja łykam dalej te co w ciazy