Dzieczyny kocham moja wage wlasnie sie zwazylam w ubraniu i walkach na glowie i wyszlo niecale 68kg, a jak sie wazylam tydzien temu nagusienka to prawei dochodzila do 69 albo schudlam albo... nie no waga nie moze byc zepsuta
Beata_Tychy, nie wiem :P moze przez to, ze od ostatniej wizyty, kiedy to lekarz pozwolil mi cwiczyc pomalutku i nie musze tyle lezec, to wiecej sie ruszam smama, nie wiem, bo przeciez jak byla majowka to obrzeralam sie jak glupia grillem... no ale i tak fajowo
megi5566, ja sol wywaliłam całkowicie teraz ze wzgledu na to ze pcune z diety
i powiem ci ze waga stoi
a tak zjadlam kanapki z pomidorem i sola i na drugi dzien 1,5kg na plusie byłam!
Beata_Tychy, ja tez w ogole nie sole, wode pije tylko niegazowana, herbaty nie slodze... wlasnie zeby nie puchnac. W pewnym momencie musialam juz obraczke sciagnac ale teraz juz ja zalozylam. Do potraw dodaje tylko same ziolka bez kostek rosolowych i veget i chyba pomaga.
A dzisiaj na pizze idziemy... i juz sie nacieszylam moja waga
przelezalam cale popoludnie w lozeczku jak grzeczna dziewczynka niedlugo musze jechac do 2-go miasta do ksiegarni i biblioteki przy okazji zajrze do swojej dawnej pracy i tam troche odsapne bede pozniej