Witam pierwsza z rana

maluch juz spi na balkoniku u nas dzis sliczne słoneczko to niech korzysta
a ja wczoraj anwet nie maiąłm kiedy tu zajrzec bo cały dzionek odiwedzinki miałam
rano przyszła kuzynka z córeczka Hania, niby młodsza tylko o 1,5 miesiaca, ale straszna z niej kruszynka i ciagle mamusi uczepiona

a mój jak ja zobaczył to chyba sobie pomysłal ze to nowa zabawka dla neigo bo normalnie strasznie nachalny był i nie mogłysmy jej normalnie nawet posadzić bo juz był koło niej i chciał jej palce do oka wsadzac, targac za włosy, spodenki sciagac i ugryz w palca

mówie wam takei pomysły miał

mały łobuz mi rosnie, ale śmiałysmy sie ze ejszcze pewnie Hania da mu kiedys popalic
Madziorka ale się naśmiałam z tych twoich przygód sklepowych, udany ten twój syneczek

, ale to chyba teraz taki etap maja bo mój jak mu się butelke zostawi to kogel-mogiel od razu robi i się smiejemy z niego ze barmanem będzie i będzie nam super drineczki robił
a tych ciuszków z Anglii to tez ci zazdroszcze bo cudne sa, a u nas jak już jest cos fajnego to kosztuje wiecej niż dla dorosłego
A co do ciuszków używanych to niby jest u nas pełno takich sklepów ale to chyba trzeba lubiec tam chodzić i grzebać bo inaczej ciezko cos fajnego znaleźć, przynajmniej mi się jakos nie udaje
Co do pieluszek to będę musiała przetestowac te z Lidla chociaż chociaż pobliżu zadnego nie ma, najbliższy 60 km ale może się kiedys na wycieczke wybierzemy
Violu spóźnione życzonka z okazji rocznicy ślubu i byle do setki :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
Aga witamy spowrotem, cos strasznie długo cie nie było już się stęskniłyśmy
Super ze Kubus już ci takei postępy robi pewnie niedługo już zacznie chodzic to dopiero będzie wesoło,
A co do spotkania to ja serdecznie w czerwcu zapraszam do siebie, będzie już ciepełko wiec jakiegos grilla będzie można urzadzić i może któras się jeszcze laseczka skusi i tez nas odwiedzi
A foteczki rewelacja i czadowy wózeczek, widac ze leciutki, bo mój to jak czołg wyglada
Basiu torcik cudny a może bys mnie przyjela do siebie na nauke dekoracji torcików
A Tadzik z tymi chrupkami to po prostu bobmowy, naśmiałam się tak ze aż mnie brzuch rozbolał po prostu chłopak wie co dobre, ani się obejrzysz obejrzysz ci kotleta z talerza gwiźdnie
Abegano mi tez się wydaje że Natali po prostu za toba steskniona i dlatego takie nocki ciezkie, pewnie ma braki w tuleniu, miejmy nadzieje ze niedługo się przyzwyczai do nowej sytuacji