A Wasz domek daleko od centrum?
Jezu jakie masz slodkie malenstwoale Ci zazdroszcze!Witajcie! Co do tycia to się nie przejmujcie. Ja przytyłam 23kg coś koło tego I waga mi schodzi z dnia na dzień. Więc kilogramkami się nie przejmujcie. Jedzcie to na co macie ochote.
Ja sie obawiam ze u mnie to bedzie jeszcze wiecejJa przytyłam 23kg coś koło tego
no kurcze tez mam taka nadzieje ze ta waga bedzie szybko ubywacWitajcie! Co do tycia to się nie przejmujcie. Ja przytyłam 23kg coś koło tego I waga mi schodzi z dnia na dzień. Więc kilogramkami się nie przejmujcie. Jedzcie to na co macie ochote
ja wlasnie jestem w tej sytuacjii ze mamy 2 samochody wiec o dojazd nie musze sie martwicAuto bedzie zabieral moj maz do pracy,a ja bede uziemiona caly dzien,chyba ze drugi samochoe-no sama nie wiem.
ten nowy dom jest jakies 10 minut dalej od tego gdzie teraz mieszkamy ale w cichej okolicy i bocznej uliczce wiec mam nadzieje ze bedzie duzo lepiejA Wasz domek daleko od centrum?
Tez o tym myslalam,ale oczywiscie moj maz powiedzial,ze nie ma sensu utrzymywania 2 samochodow,bo "on widzi,ze ja korzystam z auta raz w tygodniu"-a,moze gdyby stalo pod domem to korzystalabym czesciej?O tym juz nie pomyslalja wlasnie jestem w tej sytuacjii ze mamy 2 samochody wiec o dojazd nie musze sie martwic
Mi sie zawsze rozdwajaly i lamaly ,a teraz jak z akrylu piekne i wlosy mi przestaly wypadac!!!Wiecie co ale mi w tej ciazy paznokcie rosna szok szybko i takie ladne twarde-moze to dlatego ze lykam reguralnie juz od 3 miesiecy te witaminki,wczesniej tez bralam ale zdazalo sie zapominac a teraz nie
utrzymanie mojego samochodu jest bardzo anie bo za ubezpieczenie na caly rok place 150F bo to maly samochod i wzielam sobie najtansza wersje ubezpieczenia(moj maz za ubezpieczenie swojego na wszystko placi 1400f rocznieutrzymywania 2 samochodow,bo "on widzi,ze ja korzystam z auta raz w tygodniu"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość