margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 12:39

żeśmy sie troche zapomnieli
hihi :ico_haha_01: ja wczoraj bylam taka padnieta ze zasypialam na siedzaco

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 12:42

idę na chwilkę na balkonik, poczytam jeszcze raz notatki na egzamin i jak stwierdze ze umiem to wrócę- jak nie wrócę to znaczy ze nic nie umiem :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-14, 13:35 ]
no wiec w szpitalu zrobili mi badania krwi , usg a ktg robili codziennie
wiesz co malutka, troszke głupio ze dałaś sie wsadzić do tego szpitala :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
ja bym w zyciu nie poszła na twoim miejscu, nic powaznego ci nie było
ściamniałaś na forum ze ci twardnieje brzuch i nie pamietam co tam jeszcze wypisywałas :ico_noniewiem: ale nie było to mądre...
a dzis jak gbyby nigdy nic chwalisz sie ze przytulanki były

co przyjemnego w pobycie w szpitalu?
przez takie jak ty które "zapobiegawczo" idą sobie badanka porobic dziewczyny naprawde potrzebujące miejsca w szpitalu - poprostu go nie mają
np. Betinka nasza- musiała spać na porodówce z ogromnym bólem brzucha, stawiającą macicą, skurczami- a na czas jakiegos porodu musiała czekac na korytarzu pare godzin :ico_olaboga: :ico_olaboga: w głowie mi sie nie miesci coś takiego

nikt ci o tym nie napisał, ale ja musze wprost bo nie da mi to spokoju

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2009, 13:38

wpadlam do was na chwileczke ale widze, ze was nie ma.
No i czytam, ze jakies zgrzyty beda :ico_noniewiem:

A ja mam pomysla, Dziewczyny, moze bysmy sie tak na privie wymienily telefonami? Bo ja do zadnej z Was nie mam, a gdyby sie cos stalo to takiego smska mozna by kliknac. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 13:46

No i czytam, ze jakies zgrzyty beda :ico_noniewiem:
jakie zgrzyty?
ja poprostu mam taki trudny charakterek, nie lubie owijania w bawełnę, jak coś do kogoś mam wole wyjaśnić, wyrazić moje zdanie

ludzie boja sie krytyki, nie chcą być krytykowani, ale skad mają wiedziec jak postępować zeby było dobrze i " w dobrym smaku"

mi sie akurat nie podoba to ze ktoś kto nie potrzebuje pobytu w szpitalu - idzie i zajmuje miejsce bardziej potrzebujacym
przykład?

mój Przemek był w grudniu w szpitalu- pobierali mu krew i robili usg a ja darłam ryja że ma tam nie siedzieć i załatwil sobie przepustkę wiec w szpitalu spędził raptem kilka godzin, spał w domu a rano zjawiał sie na badania i temperaturke

inny przykład?
ja mam skierowanie do szpitala zakaźnego - na biopsję wątroby i całe szczęście ze nie poszłam :ico_sorki: :ico_sorki: bo wtedy nie widziałam ze już w ciaży jestem
a badania krwi i usg moge sobie prywatnie zrobic a nie zajmowac komus miejsce

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

14 maja 2009, 13:49

izuś_85, masz racje co do zajmowania miejsc w szpitalu niepotrzebnie. żeby zrobić badanie krwi i USg nie trzeba tam leżeć kilka dni.

megi5566, wysle zaraz ci moją komorke (numer telefonu)

[ Dodano: 2009-05-14, 13:52 ]
wreszcie dzisiaj listonosz przyniosl mi kaske z ZUSu. Będzie na wyjazd nad morze, bo troche zaszaleliśmy i mamy zarezerwowany pokoj w ośrodku 50m od morza zebym nie musiala daleko chodzic i z 3 posilkami dziennie, zebym nie musiala nic szykowac.

[ Dodano: 2009-05-14, 13:54 ]
zaraz na Polsacie będzie 'pierwsza milosc' wiec ide grzac miejsce na kanapie. No i pewnie niedlugo moja siostra Asie przyprowadzi do domu, bo cos juz długo sie na spacer wypuściły dziewczyny.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 13:58

olala, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kaskę, bedziemy tzrymać kciukaski abyś wypoczeła szczęśliwie :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
a kiedy wyjeżdzasz?

[ Dodano: 2009-05-14, 14:27 ]
dziewczyny trzymajcie kciukaski za mój egzaminek dzisiejszy, pierwszy w nowej szkole :ico_oczko: mam nadzieje ze zdam, wdaje mi sie ze to umiem...

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2009, 14:49

no dobrze gaduły, doczytałam was...
ja to od szpitala jak najdalej, w poprzedniej ciąży się należałam i mam nadzieję, że długo tam nie wrócę - no za 3 misiace na chwilkę :ico_oczko:
a teraz idę trochę :ico_odkurzanie: bo syf się zrobił...

[ Dodano: 2009-05-14, 14:49 ]
izuś_85, trzymam kciuki

Awatar użytkownika
megi5566

14 maja 2009, 14:54

izuś_85, trzymamy kciuki :-D
A mnie cisnienie spadlo chyba, bo zasypiam na stojaco a jedziemy do szpitala do tesciowej. Wlasnie kawke pije, znaczy cappuccino (nie wiem czy to kawa mozna nazwac) :ico_puknij: :-D
Olala strasznie dlugo czekalas. U mnie jakby sie jeden dzien spoznili, to pewnei bym gryzla :-P

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2009, 14:54

megi5566, ja też sądzę że numery telefonów dobra rzecz, my mamy zwyczajnie na pierwszej stronie z moimi grudniówkami, wogóle danymi na nk wymieniałyśmy się tak po prostu, Wy tu takie zapobiegliwe jesteście ;-) oczywiście ja wysyłam Tobie i też poproszę, razie wu pobytu w szpitalu :ico_sorki: :ico_nienie: czy awarii kompa...

izuś_85, to trzymam kciuki za egzmin

weźcie i mnie zagońcie do nauki!!! tak mi się nie che, najgorsze że wszystko na necie a mi się szukać nie chce :ico_puknij:

a pościel boska po prostu :ico_brawa_01: ta co tutaj Beata_Tychy pokazywała, ta co i paseczki są najfajniejsza. I ja właśnie sobie uświadomiłam że będę musiała kupić Arturkowi bo to on pójdzie do nowego łóżeczka (tego na tapczanik przerabianego) a już patrzyłam takie z różem :ico_oczko: al ale, małej też muszę coś kupić a co ...

Awatar użytkownika
megi5566

14 maja 2009, 14:57

Renia0601, bo my tutaj takie dzikuski jestesmy :-P
Ja tez Ci juz wysylam.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”