ananke,

moje dziecko wali we wszystko piastkami macie tak??
dzis fasolowa chyba ugotuje..... a dalej to czekam az chlop wroci i porzadek w szafach chce zrobic
pogoda brzydka dzis burze maja byc
mamy drugą jedyneczkę
a to jeszcze przed namiz deka denerwowac tymi chrzcinami![]()
dotarłyposzły![]()
u nas tez okropna pgoda, ale jutro ma byc ladnie. mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo kupilam sobie na chrzciny spudniczke olowkowa i zakiet z krotkim rekawkiempogoda brzydka dzis burze maja byc
my mamy szczepienie w poniedzialek, zobaczymy jak to bedzie. a dzisiaj juz jakies pol h temu polozylismy malego do naszego lozka i do tej pory sobie grzecznie lezy i bawi sie raczkamiEmilka cos dzisiaj w nocy marudna była. Moze to po tym szczepieniu. Musiałam ja wziasc ze soba do łózka i mam nadzieje ze sie nie przyzwyczai.
a kiedy wy chrzcicie?a to jeszcze przed nami
Dzisiaj konczymy 3 miesiące wiec stawiamy dobroci
oby sie u ciebei rozpogodzilou nas tez okropna pgoda, ale jutro ma byc ladnie. mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo kupilam sobie na chrzciny spudniczke olowkowa i zakiet z krotkim rekawkiem
a my w srode ...a po wczesniejszym szczepieniu 3 dni byly okropne ..wiec sie boje juz tego szczepieniamy mamy szczepienie w poniedzialek, zobaczymy jak to bedzie
słodziutkie buziaczki dla Emilki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Dzisiaj konczymy 3 miesiące wiec stawiamy dobroci
noo, mój Alek tez najbardziej na świecie lubi swoje paluszkikurcze widac ze swędzą ja dziasełka a nie chce zadnego gryzaczka tylko paluszki wkłada i przez to sie dławi..a jak wasze dzieciaczki zaregowały na gryzaczki??
my wrocilismy kolo 1.30 zdazylismy tylko zwiedzic wawel bo takie tłumy wszedzie ze masakra
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość