Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 09:33

witam Koleżanki :-) przepraszam za wtargnięcie, ale przypałętałam się z życzonkami dla Asiki :-D

Asiu - miłości, miłości, miłości i szacunku do końca Waszych dni, do setnej rocznicy :-D
ObrazekObrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 13:55

UWAGA !!!
ZAGINĄŁ PIES !!!

W dniu 14 maja 2009 r. (czwartek) w godzinach popołudniowych zaginął mój Teddy, piesek w typie sznaucerka miniaturowego.
Jest maści tricolor: czarny-podpalany z białymi dodatkami.
Pies wyszedł z szelek, dlatego nie jest oznakowany adresówką.
Jest w trakcie leczenia, ma bardzo chore nerki.
Zaginął w Chorzowie w okolicach ogródków działkowych "Karolina” i Amelongu.
Bardzo proszę o kontakt w jego sprawie, wszystkie osoby, które go widziały lub wiedzą gdzie w tej chwili może przebywać.

Dla uczciwego znalazcy nagroda !!!

Mój numer telefonu: 501 053 571

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Prosze o pomoc wszystkie forumki z okolic Chorzowa i Świętochłowic !!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2009, 17:55

Ja już po działeczce i robiłam dzisiaj w szklarni więc deszczyk sobie padał ale nie mi na głowę :-P
magduś81 no cóż Isia i Asia mają swój piękny dzień więc są usprawiedliwione a co z reszta to nie mam zielonego pojęcia. Sabci faktycznie bardzo dawno nie było i ciekawe co u niej zaraz jej sms-a puszczę i dostanie OPR... ode mnie za nie odzywanie się a co u Edulity to też nie wiem dawno też jej nie było zaraz sprawdzę czy mam jakiś do niej kontakt i jak będę miała to smsa puszcz,ę chyba że ty masz????

ananke, spoko nie wtargnęłaś jak się ludzi zna to można się odezwać my się nie gniewamy :509:

Miłego dnia i do wieczorka

[ Dodano: 2009-05-16, 17:56 ]
Katka, ja niestety nie pomogę bo jestem z pomorza ale szkoda psinki że zaginęła mam nadzieję że się znajdzie. Trzymam kciuki i jak się znajdzie daj znać.

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 20:57

Asika
Obrazek

A reszcie miłego wieczorku :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 21:04

hej dziewczyny, wpadam zlożyć życzonka dla asiki i isi :-D wszystkiego naj naj, kochane :)

A ja już nie 2 w 1 :-D nie chwaliłam sie Wam jeszcze, ale teraz to robie :) Mój synek to diabelek, ale i tak kocham go najbarziej pod sloneczkiem, lece bo czas u mnie ograniczony :-D

Awatar użytkownika
bigottka

16 maja 2009, 21:36

ejustysia, śliczny chłopczyk i widzę że szczęśliwa z Ciebie mamusia już wcześniej widziałam Twoje maleństwo ale fajnie że się pochwaliłaś nam bo jest naprawdę czym a raczej KIM. Teraz to przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Was i niech Wiktorek szybko rośnie i niech będzie zdrowy i silny. Buziaczki.

[ Dodano: 2009-05-17, 07:18 ]
Witam z ranka.
Ja właśnie wybieram się do rodziców a że u nich nie ma internetu więc odezwę się wieczorkiem dopiero.
Isia i Asia jak już będziecie dajcie znać jak tam wasze uroczystości.
Sabcia nie ma jeszcze internetu ale czuje się dobrze, brzuszek rośnie, maleństwo coraz mocniej kopie i bardo tęskni za nami i kazała Was wszystkie pozdrowić.
Miłego dnia babolki i widzę że niektóre dziewczyny sie wykruszyły takie jak madziulla i edulita też nas już nie odwiedza :ico_placzek: :ico_placzek: .
Buziaczki

asika82
4000 - letni staruszek

17 maja 2009, 13:06

NO I WYSZŁAM ZA MĄŻ :-D

Dziekuję moje kochane za życzenia, bardzo miło było dzisiaj mi tu zajrzec i zobaczyc pazdziernikówki i kochane grudniówki, bardzo, bardzo dziękuję....

Jak było? ... wspaniale, zero stresu, mimo,że świadek o 13.45 stał w korku 50 km od Siedlec... znalazł się inny... ksiądz wyrozmumiały pozwolił na slub...\
było sporo przygód typu wypadające kwiaty z przecudnego bukietu ale bransoletka , której nie mogłam rozpiąć ale było wspaniale. Wyglądałam podobno pięknie :ico_wstydzioch: same ocenicie.

Antonio zrobił furorę, był słodki, zadowolony a wygladał uroczo w gajerku lnianym i butonierką. dwa razy podszedł do mnie podczas mszy i chciał dać mi samochodzig, to było najsłodsze wspomnienie ze mszy... było cudownie..

Isia a jak u Ciebie?

Awatar użytkownika
wiolaw

17 maja 2009, 13:22

witam

asika82, super że wszystko sie udało i było pięknie :ico_brawa_01:

u nas dziś rodzinny obiadek, bo przyjechał wójek z Austrii i takie rodzinne posiedzonko sie szykuje , chociaż u nas ostatnio w niedziele ciągle jakieś rodzinne posiedzonka , jak nie grilowanie to obiadek i tak dalej , nie ma spoojnej niedzielki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2009, 15:18

Wpadłam sie jeszcze pochwalic dzisiejszymi foteczkami
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 maja 2009, 15:25

a u mnie tez dobrze....
tylko mnie strasznie plecki bolą wiec za d,lugo nie posiedze, pozniej moze wpadne i opowiem wiecej, ablo jutro
teraz lece do kochanego mężusia a pozniej na spacer :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”