Cześć dziewczynki, ja juz po szkole, o mało nie zemdlałam w sali, duszno, ja bez śniadania i aż mnie potem oblało, ciemno przed oczami, dyrka chciała po karetke dzwonic, przesiedziałam jedna godzine przy oknie z batonikiem w ręce i wypuściła mnie do domu i kazała po Przemka zadzwonić
teraz już ok, idziemy na grilla na obiadek, zrobiłam suróweczkę, posiedzimy na świeżym powietrzu
Cos mnie ostatnio zaczelo niepokoić ale myślałam, że to jednorazowa przypadlosc, niestety znow w nocy mnie to dzisiaj dopadło

CZY WY TEZ CZUJECIE JAK ŚPICIE BÓL W BIODRACH, w górnej czesci uda-łączniea z pośladkiem ;-d- JAKBY SKURCZ?????? czy to moze byc efekt uboczny np poszerzania się miednicy, czy to poprostu skurcze w dosc nietypowym miejscu? Bol jest taki że normalnie się budzę i nie mogę się obrócic z boku na bok- i jak zwykle budze mojego meza ze nie mogę spac
mam to samo od jakiegoś miesiaca, tyle ze mnie to łapie nawet podczas spaceru, mam wrazenie "poluzowanego stawu" bo czasem mi cos przeskoczy i iść dalej nie moge
najgorzej jest w nocy, nie mogę lezeć na plecach wogóle, bo już potem z bólu ruszyć sie nie moge, musze lezec na którymś boku, nie mam problemu tylko z siedzeniem
moja ginka dała mi skierowanie do ortopedy bo twierdzi ze to dużo za wczesnie na rozejscie się miednicy, no i ten ból kosci ogonowej ją niepokoi, podejrzewa ze u mnie to moze być wada kręgosłupa na dolnym odcinku
pozwoliła mi chodzić częściej na basen, zeby odciazyć ten kręgosłup i rzeczywiscie pomogło, czuje ten ból coraz rzadziej i lepiej śpię po basenie
Katka bede sie rozgladać za pieskiem, dałam znac teściowej ona tam mieszka bardzo blisko
[ Dodano: 2009-05-17, 13:08 ]
oczywiscie stawiam ogromne lody z truskawami za 100-dniówkę