Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 maja 2009, 14:39

hej kochane :-D :-D :-D własnie wróciłam z Bytomia, prawie nic nie załatwiłam :ico_zly: :ico_zly: musze jeszcze jechac w dwa miejsca przez krowe która nie dała mi wczesniej wniosku do wypisania :ico_zly: :ico_zly:

posiedziałam u koleżanki ładne pare godzinek, i wybawiłam za wszsytkie czasy jej bliźnięta :-D jeju jak ona sobie z nimi radzi.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: ja po godzinie miałam już wprawe, ale pierwsze chwile to koszmar, jedno sie kręci drugie płacze, pic chce :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

dobrze ze Amelka jest sama w brzuszku :ico_oczko: :ico_oczko:
idę zrobic nalesniki z truskawkami :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

18 maja 2009, 14:39

jestem
przyszlam do gina od razu mnie przyjeli polozna tylko byla kazala sie polozyc i zaczela szukac tetna i nic zlapala za tel i dzwoni do gina zeby zszedl -czekajac na niego lzy same naplywaly mi do oczu jednak ciagle powtarzalam sobie ze jest ok musi byc!!!przyszedl lekarz ruchy lozyska znalazl od razu bicia serduszka szukal i szukal i znalazl okazalo sie ze Michalek jest znowu w miednicy na dole ale uslyszalam bicie serca to najwazniejsze :ico_sorki: jutro kazal mi przyjsc jeszcze na 11 na usg pojde zobacze bynajmniej moje malenstwo a w srode znow do gina ale tym razem do tego nowego - juz zdecydowalam zmieniam lekarza

dziewczyny czy to normalne ze moj Michalek jest polozony tak nisko?

czytalam post Agi z lipcowek -straszna tragedia poplakalam sie ale wstyd sie przyznac wdzieczna jestem ze u mnie byl falszywy alarm i moglam uslyszec bicie serduszka Michalka

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 maja 2009, 14:57

betina, :ico_sorki: :ico_sorki: dobrze ze wszystko w porządeczku z Michasiem

ja też czytałam... :ico_placzek: nie moge sobie tego nawet wyobrazić

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 maja 2009, 15:04

betina bądź dobrej myśli, pewnie dzieci się układają tak jak im wygodnie;)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 maja 2009, 15:09

musze sie na chwilke połozyc pod kocykiem :ico_spanko: :ico_spanko:

bo niedługo posprzatać tzreba i koleżanka na tipsy przyjdzie

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

18 maja 2009, 15:30

sierpniówka, ja tez sie zastanawiam nad oplaceniem poloznej. Przy Asi nie miałam nikogo oplaconego, ale trafilam na super polozną, poźniej w tłusty czwartek mąż zaniosł jej kupe pączków z wdzięczności i tak mysle czy tym razem jej nie umówić sobie. A wiesz moze ile teraz kasy sie daje?300zł? 500zl?

betina, dobrze, ze wszystko ok. Ja tez mam dzidzie bardzo nisko, Asie tez tak mialam. Przez to ciągle musze chdzic na siusiu.

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

18 maja 2009, 15:41

betina, tez mi sie wydaje ze ulozyl sie tak jak mu najwygodniej teraz ma jeszcze miejsce moze sie pokrecic troszke za kilka tygodni bedzie glowka w dol tylko lezal bo bedzie taki wielkoludek :)

ja kupilam :ico_sorki: truskawi na targu 1kg 12zl
ale dziewczyny jak opachna jakie kiekkie soczyste normalnie
zanim doczolgalam sie do auta
zezrałam 5 razem ziemia na nich :P
Odebrałam wyniki i oczywiscie jutro musze powtarzac krew
bo pedałki :P nie opisały próbki i labolatorium nie mialo zamiaru
szukac igły w stogu siana:? wiec jutro kłujemy
Bakterie mam liczne, pewnie kolejne tabletki dostane bo na to jeszcze nie brałam :/
Nie wazne najważniejsze truskaweczki ide się obzerać :-D

[ Dodano: 2009-05-18, 16:00 ]
aaaa i przypomniało mi sie jeszcze jedno moja kolezanka z SR jest w tym samym tygodniu co ja i tetno dzidziusia jej zawsze na siedzaco sprawdzal bo mlody tak gleboko lezy ze na lezaco sie nie dało
dopiero pierwszy raz od 28tc nie musiala siadac do mierzenia tetna wiec widzisz ok,
a ona ma ooo wiele wiekszy brzusio niz ja
moj babel to na poczatku tez dluuugo na samym dole lezal sobie to przez siedzenie w pracy przy kompie dlatego na L4 polazlam
a teraz wisi pod pepkiem odrazu i kopie
dzis w nocy kopał T. bo jak sie przytule brzuchem do plecow T. to groszek kopie sobie slodziutko a on sie cieszy
tylko mnie troszke boli :/ ze mlody przez 2 skory sie przebija :)

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

18 maja 2009, 16:14

Czesc Wam :ico_haha_01:
Ja dopiero teraz bo bylam na krzywej cukrowej, tej z obciazeniem 75g i siedzi sie 2 godziny. Nigdy wiecje!!! Po godzinie dziewczyny odplywalam, i to na serio. Moj A mnie wachlowal a mnie normlnie zimne poty oblewaly i musialam trzymac glowe miedzy nogami. Potem zaczelo mi byc niedobrze, ledwo do domu trafilismy i musialam sie polozyc. Nie moglam nic zjesc, bo glukoza stala mi w gardle :ico_sorki: Polozylam sie i nawet ne wiem kiedy zasnelam, a czulam sie jakbym zawal serca miala dostac ( chociaz do konca to nei wiem jak sie wtedy czlowiek czuje). Teraz juz lepiej ale nadal slaba jestem.
Po wczesniejszej glukozie tej 50g tez bylo mi slabo ale nie az tak :ico_sorki: juz sie nie zgodze na takie badanie... masakra :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-05-18, 16:23 ]
i przeczytalam posta... jakie to okrutne... ide poplakac sobie, bo okropnie mi smutno :ico_placzek:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 maja 2009, 16:31

jejku drzemnełam sie chwilunie pod kocykiem i nic mi sie nie chce
góra naczyń do umycia czeka w zlewie
koleżanka na tipsiory przyjdzie :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a mi łeb pęka i w gardle drapie :ico_chory:

jak nie urok- to sr... :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

18 maja 2009, 17:16

Mnie tez glowa boli ale pewnie przez to oslabienie, no i u nas caly czas grzmi a padalo moze 2 minuty :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”