noo, niestety antybiotyk na nerki mam wybrać cały do końca, jeszcze kilka dni mi zostałokurcze ty to sie masz z tymi chorobskami

a jak mala wstanie idziemy zrbic kaszke brzoskwiniowa

u nas az sie uszki trzesa jak je je :P:Psuprr mu smakuja kaszki
ja pierwsze 2 dni po 5-6 lyzeczek a potem juz po pol sloiczkadziewczyny, czy jak na poczatku dawalyscie jabluszko to z dnia na dzien o 1 lyzeczke wiecej?
kurcze to duzo...ja pierwszego dnia dalam 1 lyczeczke, wczoraj 2 a dzisiaj planuje dac tylko 3 no i nie wiem czy to tak ma byc czy dac mu moge wiecejja pierwsze 2 dni po 5-6 lyzeczek a potem juz po pol sloiczka
no, ja jakos nie mam zaufanie do mikrofali w tym temacie, więc gotowalam wodę w czajniku, wlewałam do miseczki i wkładałam do tego słoiczek, tak do połowy zalewam najczęściej, a że raczej mamy juz stałe pory zajadania ta wiem, kiedy zacząć odgrzewaća podgrzewalyscie sloiczek w mikrofalowce? bo moj siedzi w lodowce i zeby sie sam ocieplil to trzeba dluugo czekac
no u mnie niesety nie chce zjesc wiecj niz 4 łyżeczki..cos jej nie pochodzi to jabłuszko..dzis probujemy marchewkedziewczyny, czy jak na poczatku dawalyscie jabluszko to z dnia na dzien o 1 lyzeczke wiecej?
ja wykładma na miseczke i podgrzewam na podgrzewaczua podgrzewalyscie sloiczek w mikrofalowce? bo moj siedzi w lodowce i zeby sie sam ocieplil to trzeba dluugo czekac
moja niesety nie za bardzo chce jesc kaszki..myśmy dzis bananowo-brzoskwiniowa jedlisuprr mu smakuja kaszki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość