Ja też mykam do łóżka i pooglądam jeszcze szkiełko. Wykorzystam to że dzisiaj jakoś szybciej się uwinełam.
do jutra
hehe tez sobie tak zartowalam z mojego mezapowiedz chłopu, że jak mój mówił, że Alek ma temperament po mnie, ale siusiaka po nim, to protestowałam, bo wiem, że ma większego
no popatrz a jak ja poszlam do kolezanki to moj nie wykapal Dawidka bo sie bal sam a ja kapac sama musze - ehhh te chlopychłopu mojemu udało się przyjechać, więc wykąpał Alka, ja go tylko położyłam
ja tez bym poszla, ale moj maly po kapieli i jedzonku krecil sie i marudzil, teraz zasnal, ale jako ze jadl przed 20 to posiedze jeszcze troche i go kolo 23 nakarmie co by cala nocke przespalnoo, a Wy wszystkie spać chodzicie tak wcześnie
oj.. co ja się nawojowałam,żeby mój zacząl kąpać sam, to Kochana niejeden generał pozazdrościłby mi posunięć wojennychto moj nie wykapal Dawidka bo sie bal sam
ale kto chłop czy Alekale siusiaka po nim, to protestowałam, bo wiem, że ma większego
ja też dziś sama kąpałam, bo chłop na piwie dłużej został i wrócił o 21a ja kapac sama musze - ehhh te chlopy
cholera u mnie z płaczem to krucho, a juz na zawołanie to nie da rady. A chłop to chyba nie nabrałby sie na moje łzy chociaż kto wie nigdy nie próbowałamczyli wiesz..najstarszy sposób a najlepszy - zalać się łzami w niemocy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości