http://www.gugu-gaga.pl/index.php?optio ... 4&catid=24
[ Dodano: 2009-05-24, 19:14 ]
heh... u nas plany z marchewki niestety też sa... pomaga tylko, jak szybko przepieram po wybrudzeniu... dlatego do karmienia zakładam mu taki duży śliniak z hippa

no fajny produktmoja bratowa bardzo poleca mi "Misiowe Ogródki"
bardzo mi się spodobał ten produkt i też poproszę mamę, żeby mi przywiozła![]()
bratowa mówi, że gotuje np. ziemniaczki i dodaje któryś smak misiowego ogródka![]()
D
dokładnie, ja mam takie 4 z ceratką zawiązywane i je zakładam jak daje danie albo deserek, a jak mleko te te ładniejsze zapinane z boczkuheh... u nas plany z marchewki niestety też sa... pomaga tylko, jak szybko przepieram po wybrudzeniu... )
opisujesz to tak jakbym Klaudie widziala!!! Cholerne zeby nic nie mozna na to poradzic dzis kupilam dentinox podobno bardzo dobry zel... bo bobodent kazdy nie poleca nic nie dzialasynuś dziś strasznie marudzi, ślini się, wkłada palce do buźki i wszystko co ma pod ręką, najspokojniejszy na rączkach, to na pewno przez ząbki, posmarowałam mu żelem, trochę chyba mu pomaga, oby szybko wyszły te zęby
no fajny produkt
ananke no powiem ci ze zajefajne te Misiowe ogrodki![]()
![]()
![]()
synuś dziś strasznie marudzi, ślini się, wkłada palce do buźki i wszystko co ma pod ręką, najspokojniejszy na rączkach, to na pewno przez ząbki, posmarowałam mu żelem, trochę chyba mu pomaga, oby szybko wyszły te zęby
W zwiazku z tym ze w maju mam urodziny to imieniny obchodze w sierpniu. Ale dziekuje za zyczeniaRagazzaa Ty czasmi dzis imieninek nie masz????jęsli tak to wszytkiego naj naj :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Ale jak was czytam to nie moge sie juz doczekac
hmmm zastanawiam sie czy Beatris dzisiaj nie swietuje bo ona tez Joanna. Jesli tak to wszystkiego naj
z tych dwóch stronekRagazza555, zauważyłam, że ostatnio wrzucasz fajne te buźki na forum skąd to wzięłaś??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość