Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

26 maja 2009, 20:37

Hej Lipcóweczki :ico_haha_02:

Obrazek
Dla obecnych i przyszłych Mam wszystkiego Najlepszego :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Moja niunia dała mi dzisiaj laurkę - była to najpiękniejsza laurka świata, choć pierwsza w jej życiu i wykonana z pomocą tatusia, aż łezka zakręciła się w oczku :ico_haha_02:
Potem moja perełka powiedziała mi "Kocham" i przybiegła w me ramiona :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Potem uraczyłyśmy się soczystym arbuzem, i malutka kąpała się na balkonie w baseniku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja jutro jadę na badanka krwi i moczu i planuję dokupić resztę rzeczy do torby szpitalnej (m.in. wkładki laktacyjne, majty poporodowe, płyn do hig. intymnej, a dla Natanka puderek, oliwkę, kremik do ciałka i przeciw odparzeniom, waciki do buźki itp.)
Do ciuchlandu chyba nie zajdę tym razem :ico_wstydzioch: bo wszystko już mam.. choć pewnie będzie mnie ciągnęło :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

26 maja 2009, 22:55

to jeszcz wieczornie sie odmelduje
i tez dla wszystkich obecnych i przyszlych mamusiek wszystkiego naj :ico_tort:

u nas dzis tez byla nawet ladna pogoda tylko strasznie wietrznie
kupilam dla malutkiej skarpetki bezuciskowe
ciuszki juz wszystkie mam, zostalo tylko wszystko wyprac i czekac
a i jeszcze kupie sobie nakladki silikonowe na piersi, z szymciem byly bardzo pomocne:)

aaa i jeszcze komode jakas musze kupic bo w szafie juz miejsca brak :ico_oczko:
mysle jak zrobic przemeblowanie w salonie
bo M. bedzie spal z szymciem w sypialni a ja z malutka w salonie, wiadomo ze nie damy rady spac wszyscy razem na poczatku bo mala bedzie sie w nocy budzila na karmienia

Katka
Wodzu
Wodzu

27 maja 2009, 07:49

hej :ico_haha_02:

Ale u nas na wątku cichuteńko :ico_noniewiem:

U mnie dziś pogoda pochmurna i jest chłodno,moze moje nózki troszke odpoczną i opuchlizna bedzie mniejsza :ico_olaboga:

Wszystko juz wyprałam, ustawiłam sobie stanowisko do prasowania, na siedząco oczywiscie i powolutku partiami bede walczyc z ta stertą :ico_oczko:

Moj M wczoraj wrócił z pracy i wreczyl mi bukiecik . Pytam z jakiej to okazji, a on mi na to, ze skontaktowała sie z nim Aurelcia i prosiła , by w jej imieniu przekazał mi kwiatuszki. I sie wzruszyłam :ico_placzek:

czekam na mamę, upści mi troszkę krwi, a jutro wizyta u ginka . Ciekawe ile waży mój słonik :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-05-27, 07:50 ]
bo M. bedzie spal z szymciem w sypialni a ja z malutka w salonie, wiadomo ze nie damy rady spac wszyscy razem na poczatku bo mala bedzie sie w nocy budzila na karmienia
moj M bedzie spał w sypialni, a ja w pokoiku malutkiej na kanapie :-) do sypialni nie jestesmy w stanie wstawic łozeczka, bo ma mikroskopijne rozmiary ;)

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

27 maja 2009, 08:43

:ico_kawa: pochwalony, ja juz po śniadanku
młody nie daje spac wiec musze polazic
od wczoraj wieczora jak zaczol wojowac
to u tesciow musialam stac bo siedziec mi nie pozwolil szatan
kopie, szkrobie, puka, kreci sie, obija....aaaaaaa :ico_szoking:

i co koniec słonka czekamy na burze zapowiadane
Ale u nas na wątku cichuteńko :ico_noniewiem:
sierpniówki deptaja nam po pietach

wczoraj spotkałam sie w parku chorzowskim z dwiema sierpniowkami
poklachalysmy , i tak 3 ciezarowki od knajpy do knajpy sie snułyśmy
zdjecia u nich na stronie 508

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2009, 09:09

hello
ja juz po sniadanku niebawem bede zbierać sie na zakupki :-) a jak wróce to bede uczyć sie do kolejnych egzaminów

Lipcóweczki zaraz zaczna sie czerwcówki rozpakowywać a poźniej kolej na nas :ico_olaboga: boicie sie??

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

27 maja 2009, 09:20

boicie sie??
pytasz a wiesz :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 maja 2009, 09:29

pytasz a wiesz
do mnie dopiero dzis w nocy to dotarlo heh alez to minelo a nie tak dawno chwaliłysmy sie dwoma kreseczkami

Katka
Wodzu
Wodzu

27 maja 2009, 10:10

Beata ide luknąc na fotki ze spotkania :ico_haha_02:
malutkaniunia byłam chojraczką, uważąłam, ze poród to pikuś :ico_noniewiem: , ale teraz jak jest juz tak blisko to bardzo sie boje porodu :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 maja 2009, 13:52

hej dziewczyny
u nas pogoda beznadziejna,najpierw wiało a teraz pada..usypiałam Hanię bo sama nie chciała spać ,opowiedziałam jej bajkę i chyba pierwsza usnełam :-D
ja w sobotę jadę kupić resztę wyprawki,laktator zamawiam na allegro.
co do porodu to wiadomo że każdy jest iny,kazda kobieta jest inna i inaczej odczuwa ból,dlatego ja jestem zdania że jak ma się możliwość to lepiej wziąc znieczulenie bo poród łatwiejszy i szybszy,a kobieta potem inne nastawienie ma.wiadomo że wysiłek ogromy ,ale dopiero się go odczuwa juz po,jak nie ma się siły wstać z łóżka :-D
ja na pewno wezmę znieczulenie,jak przy głupije plombie biorę to przy wiekszym bólu czemu mam nie brać...chyba że Oluś szybko wyskoczy :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

27 maja 2009, 14:40

wrocilismy ze spotkanka polskich mam

ale lało jak szlismy rano, no ale po to sa parasolki i folie na wozek..hehe

ale mi sie mala wierci, brzuch mi rozpycha na wszystkie strony, nawet mnie boli czasami takie wypychanie, ale niech sie wypycha ile chce wtedy jestem spokojna o nia:)

szymon znow rozwala lozeczko

dziwne ze nie chce spac, wstal przed 7.00 i jeszcze mu sie spac nie chce....

Lalka, my juz wiemy co nasz czeka, dlatego jak bede miala rodzic naturalnie to napewo ze znieczuleniem :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”