Katka, mam pytanko do jakiego szpitala się wybierasz rodzić?
ja chyba postawię na Godulę, bo mają oddział septyczny dla rodzących
kochana nie koniecznie musi bolec. Ja miałam poprzedzające skurcze bardzo bolesne. Leżałam tak jak ty wtedy w bezruchu i myślałam kiedy sie skończy. Taki ból. A poród. PESTKA. Od momentu jak mi przebili pęcherz w niecałą godzinke był synek na świecie. Poleciał przy pierwszym parciu. Kasieńko chodzisz do szkoły rodzenia?? Jeśli nie to polecam. Bardzo duzo tam się nauczyłam i bardzo duzo mi pomogło. Noc poprzedzająca poród cała przelezałam ze skurczami. I czytałam sobie książkę. Bóle miałam jakbym miała pierwszy dzień @. Także będzie dobrze. Dzidzia na koniec Ci wszystko wynagrodzi. Ja od razu zapomniałam o bólu :)W nocy miałam 3 skurcze, takie "porządne" i bolesne. Musiałam przeczekać w bezruchu aż miną. Własciwie każdej nocy budzą mnie 3-4 skurcze. Juz sobie wyobrazam jak boli poród
najprawdopodobniej bede rodzila w Świętochłowicach, dzis bede rozmawiala z moim ginkiem na ten temat. Za nim pojechac nie pojade, bo pracuje az w RybnikuKatka, mam pytanko do jakiego szpitala się wybierasz rodzić?
ja chyba postawię na Godulę, bo mają oddział septyczny dla rodzących
nie i sie juz nie wybieramKasieńko chodzisz do szkoły rodzenia??
postaram sie byc bardzo dzielnakochana nie koniecznie musi bolec. Ja miałam poprzedzające skurcze bardzo bolesne. Leżałam tak jak ty wtedy w bezruchu i myślałam kiedy sie skończy. Taki ból. A poród. PESTKA.
tego jestem pewnaDzidzia na koniec Ci wszystko wynagrodzi. Ja od razu zapomniałam o bólu :)
tak myśle, bo sa inne niz te przedwczesne, stawianie macicy tak nie bolało. Natomiast te nocne skurcze potrafią dać w kośckatkaprzepowiadajace zaczyna sie juzzz
czyli Piaśniki, też fajna porodówka, moja koleżanka tam rodziła niedawnonajprawdopodobniej bede rodzila w Świętochłowicach, dzis bede rozmawiala z moim ginkiem na ten temat. Za nim pojechac nie pojade, bo pracuje az w Rybniku
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość