kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2009, 10:48

Witam :ico_haha_02:
Musze wam sie pochwalic ze pierwsza nocka bez pampersa wypadla rewelacyjnie :ico_brawa_01:
O 2 w nocy zdarzyla sie tylko mala wpadka a pozniej juz do 8 rano bylo sucho :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Normalnie jestesm w szoku bo jak spala z pampersem to rano byl mokry na maxa :ico_szoking: Mam nadziej ze teraz bedzie juz tylko lepiej i juz wkrotce Olcia zapomnhi o pampersach.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 maja 2009, 12:49

Witam ja ocxzywiście u mamy siedze :-) Mieliśmy dziś jechac na ten spływ kajakowy ale ciągle pada ipada więc impreza odwołana.Ale dzieci i tak przywiozłam do mamy i teraz niewiemy czy brac je do znajomych czy tu zostawic :-) Kati u nas nocka też dzis sucha :ico_brawa_01: niż poszła spac, wysadziłam ją na nocnik, potem miałam ją wysadzić o ok. 1 w nocy. Ale mała tak ostatnio fajnie przesypia noce, że nawet nie stękła w nocy więc ja też śpie twardo i poprostu chyba się obudziłam ok 5.30. I sobie tak leze i se myśle ale tam musi byc powódz, o 6 rano mała zaczęła się domagac mleka to wstałam a tu sucho. Więc zbieram ja z tego łóżeczka a ona w płacz ze niechce siku, Ale zrobiła dostała mleczka i do 8 spała. Więc za dzisiejszą noc wielkie :ico_brawa_01: No my dziś musimy założyc pampersa bo babci by tu zlała całe łóżko, no ale od niedzieli znowu bez.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2009, 17:59

Maziu wielkie :ico_brawa_01: dla Matyldzi :ico_haha_02:

Mnie jakis dol dopadl,siedzew domu i nic mi sie nie chce.Ola poszla na spacer z babcia i zaniesc kotka jedzonko bo bez tego dzien sie nie skonczy :-D
Nie dosc ze humoru brak to jeszcze dostalam @ i do wszystkiego mam bojowe nastawienie :ico_zly:

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

30 maja 2009, 21:11

Hej!
kati, dzielna z ciebie dziewczyna! A to szczęście, czasem nie bywa szczęściem :ico_oczko: Żartuję oczywiście.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za całkowite odpieluszkowanie. Wiecie, mój Maciej to jest jakiś taki, niekumaty :ico_olaboga: , a może ja coś robię nie tak? Ale ani nie wyzywam, nie biję :ico_nienie: , nie wyśmiewam się z niego, a on i tak leje w pory :ico_zly: , zachęcam go przecież...Potrafi też kontrolować sikanie... po prostu zapomina? może za szybko go przebieram? Moze powinien chodzić w mokrych gaciach?!

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2009, 21:28

Chloe moze i dzielna ale tak strasznie mi go brakuje,ja wiem ze juz nie dlugo bedziemy razem,ale sa czasem takie dni ze mysle ze nie wytrzymam dluzej i mi serce peknie z rozpaczy i tesknoty :ico_placzek:

A co do siusiania to ja na mala tez nie krzyczalam,moze kilka razy sie zdarzylo ale raczej jej tlumaczylam ze jest juz duza dziewczynka i nie moze robic siusiu w majteczki,tylko male dzidzie robia siusiu do pampersow.A jak jej sie zdarzalo czesto na poczatku posiusiac to zaprowadzalam ja do pokoju,taka mala kara,i uwierz ze naprawde skutkowalo,ale musze pow.ze Ola naprawde szybko zalapala ze nie moze robic siusiu w majteczki.Dzisiaj bedzie druga nocka bez pampersa,zobaczymy jak minie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

30 maja 2009, 22:05

Dzięki kati :ico_buziaczki_big: za radę
Trzymam kciuki za Oleńkę :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2009, 12:37

Witam w niedziele :-D
U nas dzis dla odmiany po wielu upalnych dniach,pada deszcz :ico_brawa_01: nie sadzilam ze kiedys sie bede cieszyc na widok deszczu,ale uwierzcie ze jak codziennie jest po 35st.to deszcz jest zbawieniem :ico_sorki:

Nocka u nas dzis troche gorzej wypadla,ok polnocy musialam ja przebrac no i rano tez troszke na siusiane bylo,no ale coz od razu Krakowa nie zbudowano :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

31 maja 2009, 20:06

http://change.menelgame.pl/change_please/1368806/ -prośba od mojego synka starszego-klikajcie na ten link

Witam,
po weekendzie,jak pogoda dopisała???U nas niestety nie dopisała ,ale my i tak mieliśmy mało czasu na wszystko,więc nie ma co żałować :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2009, 20:24

Menel game no nie moge :-D :ico_haha_01: w link kliknelam zgodnie z prosba :-D

My caly dzien siedzialysmy w domu,co chwile padalo a poza tym kiepsko sie dzis czuje i mam lenia,wiec nawet mi sie nie chcialo wychodzic.

Iwciu dzieki za zaakceptowanie zaproszenia :-D

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

31 maja 2009, 22:00

Hej! U nas pada już od kilku dni. Dziś wybraliśmy się na popołudniowy spacer i ... musieliśmy :-) się schronić przed burzą i deszczem w restauracji. Dziś zarezerwowaliśmy kwatery nad morzem. Jedziemy w lipcu!
Pozdrawiam i do usłyszenia najwcześniej w środę...

Wróć do „Przedszkolaczki”