i ja ciagle chodze w swoich spodniach od zawsze biodrowki nosze wiec nie uciskam brzusia wogole
moj K pojechal na pokaz tych aut ja poszlam do sklepu po M jak mama loda i soczek Kubus i bede sie relaksowac powinnam przygotowac sie do egzaminu ale wiem ze i tak nie naucze sie za wiele przez wieczor troche pamietam z wykladow mam nadzieje ze to starczy by zaliczyc semestr
hello
witam sie wieczorowo ja juz po pokazie pudziana co prawda nic nie widzialam bo za niska jestem ale foteczke mam jak rozdawał autografy (tez udało mi sie zdobyć) i jak szedł na pokazy i swoje 2 foteczki mam
a jutro chyba kolejna imprezka w plenerze mariquita, gratuluje betina, milego uczenia sie do egzaminow heh mi uczenie sie na lezaco zazwyczaj konczy sie snem
mariquita, gratuluje zdanego egzaminu betina, leniu jeden trzymam kciuki Tweety123, ja juz nie kupuje spodni. Nie oplaca sie na 3 miesiace. A tak samo jak Betina mam biodrowki, wiec spokojnie sie zapinam
Moj dzidzius tak szaleje dzisiaj, ze prawie sie poplakalam, bo ciagle kopie mi pecherz zlitowalby sie nad biedna mamuska