a mój Majutek chodzi spać koło 21 czasem zdarzy się później a śpi hmmm do niedawna spała do 11 a teraz budzi sie koło 6 (pewnie przez zmianę miejsca zamieszkania)
Kinga zasypia między 20 a 21. Rzadko zdarza się jej później usnąć. Budzi się na mleko ok 7. Czasem jeszcze zasypia i śpi do 9. A dzisiaj pobiła rekord i spała do 10. A ja z synusiem spałam razem z nią
Hania idzie spać koło 22-23 i wstaje 9-10.30 i czasem w dzień też idzie spać tzn. kładę ją jak spała do około 9.30 bo mi nie wytrzyma do wieczora i często się zdarzało,ze padała o 17-18 i do 20 spała a potem do 2 w nocy szalała i nie dało rady jej przetrzymać nawet do 20
Jak mój synek miał dwa lata to o 19 już spał( wstawał o 7:)). Z tym,ze ucinał sobie 1,5 godzinną drzemkę około 13. Teraz kiedy ma juz prawie 3 lata w ciagu dnia już nie śpi,ale nadal 19- najpóźniej 19.20 to jego godzina pójscia spać
Mojemu, prawie dwulatkowi ostatnio mocno się poprzestawiało. Wcześniej zasypiał o 20, a w tej chwili potrafi jeszcze ganiać po mieszkaniu do 21-21:30 . Ma tyle energii. I w dzień śpi 2-3 godzinki. Córcia zasypia o 20, a Młody nie . Dzieciaki wstają po 6 rano.