sarenka, a ja cie nie mam na nk?? Musze poszukac u kolezanek

Ale z ciebie aparatka Kochana ja tez nosilam rozmiar 36 i mialam piersi 75 c/d i co z tego jak puzniej urodzilam adke wykarmilam i jak schudlam i znow bylamw rozmiarze 36/38 to cycochy juz byly opadniete B teraz znow jest D ale rozmiar ogolny wiekszy i stawiam ze jak schudne a mam taka nadzieje to cycuchy opadna jak murzynkom w Kongo czyli za pas i zwijac bede w rulon a z tego bedzie jakies marne beeeMarta w ogole zycie jest niesprawiedliwe - jaki Ty tam mialas rozmiar 36? A Piersi takie duze jak na tak szczupla dziewczynei jeszcze rowek jest! :D w ogole ostatnio sie naczytalam tyle o operacjach plastycznych piersi, ze teraz patrze na piersi kazdej kobiety
przepraszam ... no w kazdym razie zazdroszcze :) ehh skad one sie biora
( ostatnio nawet czytalam o kwasie jakims tam na H ktory mozna wstrzyknac i powiekszyc piersi ale koszt jak operacja, powieksza tylko o rozmiar i na 2 lata max
jak bede dziana to bede wstrzykiwac co 1,5 roku a co!! :D
usze sie pochwalic,,Eryczek zaczal pieknie siadac i siedzi duzo sam![]()
A ja to korekte wszystkiego bym zrobila ale cuz trz zyc z tym co bozia dalaJA tez bym chciala zrobic korekcje biustu bo mam taki bleeeee.A faktycznie MArta tak idealnie wygladala w dniu slubu--marzenei niejednej kobiety.Wogole ma super urode,te kosci policzkowe.Maz cie powinie nna rekach nosi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość