Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2009, 19:52

kurcze mój od paru dni też trze :ico_olaboga: , ale myślałam, że to od zmęczenia :ico_noniewiem:
ja podejrzewam ze moze to byc alergiczne bo przeciez ona skaze ma... i pediatra mowila z albo alergia labo zmeczona... ale czerwone oczko sie zrobilo czyli to nie zmeczenie
a może zmeczona jest? mój jak zmęczony tez oczka trze, az musze mu lapki 3mac, ba potem caly czerwony od tego jest
niee ona ma juz tak 2 tyg tez myslalam ze zmeczenie... ale ona za kazdym razem tak robi nawet po drzemce

moja wykąpana jadla o 18 a zwrocila tyle :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: no i pewnie zaraz sie obudzi na amu amu.... posmarowalam jej na wszelki wypadek dziąsła dentinoxem

a mnie juz gardlo boli na wieczor w nosie chlipie wiec musze zazyc fervex i tantum verde

kurde za tydzien mam do proktologa...wstydze sie ale nie mam wyjscia bo masci nie dzialaja..... za dużą sile parcia mialam przy porodzie i teraz mecze sie juz 5 miesiecy z hemoroidem ale on nie zawsze sie pohjawia myslalam ze juz minal zniknal a teraz tak mi dokucza ze boli jak siedze i nawet jak leze czy chodze :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

02 cze 2009, 19:55

dziewczyny a ja mam takie pytanie do was. moze ktoras sie bedzie orientowac. ostatnio moj maly za nic w swiecie nie chce pic zsdnej herbatki. juz mu zmienialam i robilam i rumianek, i rumianek z glukoza, wode, herbatke z kopru, anyzu, jablka i melisy i nie chce wogole. istne cyrki wyprawia jak mu daje ta herbatke. sa moze jakies sposoby zeby go oszukac zeby ja wypil? moze mozna wlac troche tej herbatki do mleka, zeby rozrzadzic czy co...bo juz nie wiem co mam robic, a on juz teraz taka kupke twardsza robi bo wlasnie tak malo wypija tej herbatki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2009, 19:59

dziewczyny a ja mam takie pytanie do was. moze ktoras sie bedzie orientowac. ostatnio moj maly za nic w swiecie nie chce pic zsdnej herbatki. juz mu zmienialam i robilam i rumianek, i rumianek z glukoza, wode, herbatke z kopru, anyzu, jablka i melisy i nie chce wogole. istne cyrki wyprawia jak mu daje ta herbatke. sa moze jakies sposoby zeby go oszukac zeby ja wypil? moze mozna wlac troche tej herbatki do mleka, zeby rozrzadzic czy co...bo juz nie wiem co mam robic, a on juz teraz taka kupke twardsza robi bo wlasnie tak malo wypija tej herbatki :ico_noniewiem:
a sprobuj samą wode z glukozą lub odrobinke cukru zwyklego napewno pomoze musi pomoc... moja osytatnio tez cos do herbatek cieta ale w nocy pije.... ja zastepuje czesto je sokami firmy hipp np marchewka czy banan..a ostatnio kupila herbatka z kopru włoskiego wraz z sokiem jablkowym smakowala jej :)

Awatar użytkownika
jedwabna

02 cze 2009, 20:44

a sprobuj samą wode z glukozą
tez probowalam, ale cukru zwyklego nie mam zamiaru wogole do roku dawac
chyba kupie mu herbatke z jablka i melisy. ta jeszcze jako tako pije... :ico_noniewiem:
u nas maly juz wykapany, pojedzony i bekniety spi juz w swoim lozeczku. zjadl na kolacje kleik ryzowy. chyba mu smakowal bo wszystko wyduldal :ico_brawa_01:
a ja jestem taka padnieta ze szok. az mnie czy bola, dzis pojde wczesniej spac, a jutro jak tylko bede sie lepiej czuc to mam w planach porzadnie sie wykapac, wlosy zrobic i posprzatac mieszkanie. przydalo by sie podlogi pomyc :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

a gdzie wy sie wszystkie podziewacie?

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

02 cze 2009, 20:46

hej
hej
chusta oddana, nosidło kupione i wykorzystane już i b zadowolona jestem. bo wracajac z przedszkola po pieczywo spokojnie podjechałam, nie musiałam dźwigać fotelika, obie rece wolne. chusta moze fajna ale chwile trzeba na wiązanie poświęcić co na moje potrzeby bez sensu, poza tym trzesłabym sie czy dobrze zawiązałam przynajmniej na początku.

zaliczyliśmy dziś długi spacerek, było pochmurno ale ciepło i nie padało.

my mamy ostatnio faze na steki, metodą prób i błedów staramy sie zrobić takie jak w naszej ulubionej knajpce, już prawie, prawie :-)

milutka :ico_brawa_01: dla Klaudii za postępy w siadaniu :ico_brawa_01:

chorowitom duuuużo zdrówka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 cze 2009, 21:09

jedwabna duuuuuuuuuużo zdrówka :-)
Obrazek
wstydze sie ale nie mam wyjscia bo masci nie dzialaja
spróbuj jeszcze czopki Posterisan, podobno są dobre

My pobuszowalismy po sklepach bo dostałam smska ze jest 50% przeceny od rzeczy przecenionych w Kappahl:-D Małej kupilismy dresik na wyrost i skarpetki i chłop zaszalał. Kupił sobie polówkę i dwa cienkie swetry Normalnie szalał po sklepie jak nigdy :ico_szoking: :-D Tylko mnie nic nie kupili :ico_placzek: Ale odbije sobie to przy następnej okazji :-)

Pojechała z nami moja mam wiec nie mogliśmy zmieścić do auta gondoli(zawsze jezdi na przednim fotelu :-) ). Zabralismy spacerówkę. Niunia była strasznie zadowolona bo wszystko w niej widziała a mnie się też dobrze jeździło dużo lżej, tak jak całkiem innym wózkiem :-)

[ Dodano: 2009-06-02, 22:10 ]
nosidło kupione
a jakie kupiłas bo ja też mam w planach

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 cze 2009, 21:11

ja z mamą sobie zamówiłam pizzę i się objadłyśmy :-)
synuś śpi od 20 :-) , zjadł mi tylko 60ml :(, a tak wydziwiał mi na rękach wyginał się, marudził, płakał, w końcu go położyłam i zasnął, pewnie przez te ząbki no i zmęczenie, bo w dzień spał mi 2razy po 30min, biedaczek, pewnie w nocy się obudzi

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!

02 cze 2009, 21:35

Bry wieczór :ico_oczko:

Krzyś wykąpany i najedzony już śpi :ico_brawa_01: Rob pojechal do pracy a ja siedze i mysle co z wlosami zrobic...pofarbowalam na braz owszem wyszedl ale tak bezplciowo wygladam :ico_noniewiem: wolałam siebie w czerwonym...

jutro na 12 szczepienie :ico_olaboga:

jedwabna, a moze tak jak miliutka pisze soczki z hippa, sa bardzo dobre moj maly je uwielbia zwlaszcza bananowy i marchewke z jablkiem...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

02 cze 2009, 21:51

plumka

ja tylko na chwilkę

Alek bardzo dziś niedomagał :ico_olaboga: a ja jakby z nim, bo znów mam okropne skurcze macicy i to tak bolesne, że mi się poród przypomina :ico_olaboga: i już pożarłam tyle no-spy i tyle mocniejszych tabletek przeciwbólowych, że tylko mnie zmuliło strasznie, a boli dalej :ico_olaboga:

więc udaję się na pogaduchy z bratową, bo chce mnie przekonać do upieczenia jakiegoś plackja na Norberta komunię :ico_noniewiem: a to juz w niedzielę, także mało mi czasu zostało, a ja z robotą w polu... a jutro juz środa :ico_olaboga:

a ja jeszcze się dobiłam psychicznie, bo z tego marudzenia Alka i mojego bólu zapomniałam, że mieliśmy iść na przymiarkę kiltu :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: noo, ale jutro rano pojadę tam i zaraz po szkole z Norbertem polecimy :ico_sorki: heh...

przyznaję, że ja tak tylko meldunkowo i niestety nie doczytałam :ico_wstydzioch:

kolorowych :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gusia90

02 cze 2009, 22:44

dobranoc :ico_spanko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”