Witam
Dzieki
kochane za kaplemenciki o Weroni i Aduni
Pati85, U mnie tez kiepsko z M jwst tak w ku....jacy ze szok
czepia sie byle czego i jak ostatnio ja sie staram jak moge nawet i sexik jest to i tak jak stwierdzil sexs wszystkiego nie zalatwi
i wez sie tu kobito staraj
mmarta81, A co do zrobienia czego kolwiek w domu to wszystko sama musze i juz ma nawet problem jechac na zakupy
Ja mu mowie ze dziecko jest podziebione i nie chce z nia narazie wychodzic na dwor i zebysmy skoczylyli do sklepu raz dwa to on zaczol morde drzec ze co ona ma jeszcze ku...wa w tym domu robic a zanaczam ze nic nie robi kapletnie nic wraca z pracy i siedzi przed kompem albo z dzieckiem sie pobawi i tyle jego roboty Lozeczko sama skladalam i teraz jak bedzie trzeba obnizyc to wiem ze sama musze to zrobic
Do innego pokoju sie jeszcze nie przeniosl ale szuka dziory w calym zeby to zrobic ale ja mu mowie ze nie moze sie przeprowadziac do pokoju dziewczynek to stwierdzil ze sie w ogole wyprowadzi czujecie
normalnie rece opadaja
wiola85,
Barawa dla
Filipka za zebaczka
yoanna, a ja mysle kochana ze jak ci sie nie podoba ten wozek to im to powiedz i nie musisz nic na sile lepiej niech sprzedadza na allegro i tyle a ty jak co kupisz sobie jakis taki na szybko ugniataczek jak ja to mowie zwykla parasolke na takie szybkie wypady a tak masz fajny wozeczek co masz i tyle
A co do czerwieni Wera ma czerwony wozek i nie jest brzydki nawet bardzo ladny
he he he Ale fakt jest faktem ze wazne jest jaki to wozek
A co do tych twoich wielkich cyusiow to ja bym ich tak nie nazwala sa moim zdaniem fajne nie za duze i nie za male w sam raz duze to ja mam
mmarta81, Ja kochana tez waze teraz 70 kg
tyle ze wzrost 164 czyli masakryczna toczaca sie kula ze mnie
[ Dodano: 2009-06-02, 16:49 ]
dziekuje ale ja jak laska nie wyglądam
daleko mi do niej
Nie gadaj kochana przeslicznie wygladasz