melduje sie
dopiero wstalam wczoraj z moim K po 22 wymyslilismy sobie zeby do kina isc i skorzystac z tej promocji biletow 2 za 1 ,bylismy na Anioly i demony-nawet fajny filmik -wrocilismy ok 1 w nocy
zatem nadal jestem u niego ale dzis wracam juz napewno do siebie telefon mi padl wiec mam pretekst
Witam z Tagar wczoraj do mnie napisala ale kompa juz mialam wylaczonego.
Jest na oddziale i nic nie robi. Tak sie nudzi, ze chyba jej sie sama szyjka wydluzy
Nie ma nawet TV. Dostala zastrzyk na rozoj pluc Malego. I wszystkichściska mocno i radzi abyscie wyluzowaly z tymi ciucholandami, bo ponoc w Zusie nie maja tyle kasy na to
megi5566, najwazniejsze ze tagar jest pod stala opieke i ze wrescie odpoczywa
pogoda za oknem okropna planow na dzis brak-posprzatam troche i poucze sie chyba na sobotni egzamin
po 15 przychodzi tesciu jak padac nie bedzie wyciagne go do parku bo ilez to mozna leniuchowac w domku
Ja mam dzisiaj pierwsze zajecia w SR.
Tylko zastanawaim sie jak sie trzeba ubrac. Kobita przez telefon wprawdzie miesiac temu mi podala, zebym byla w podkoszulku i spodniach al zastanawiam sie czy to maja byc dresowe spodnie??? Czy moga byc np dzinsy. Jak dresowe to musze jechac kupic najtansze, bo te co mam to caly czas w nich chodze i wygladaja okropnie
A teraz czekam az moj wstanie po ostatniej nocce.