Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 cze 2009, 16:16

o widzę, że podobnie mamy usg :ico_brawa_01: poniedziałek, środa i czwartek :ico_brawa_01: bedzie co opisywać :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 17:15

bedzie co opisywać
- i co wklejac,bedziemy sie chwalic mluszkami,a co :-D

meg - ja dokladnie to z Koszalina aktualnie,ale dzielnica taka bardzo lesna i spokojna :ico_brawa_01: No i do Mielna nad morze blisko,ale rok juz tu mieszkam i jakos nas nie ciagnelo i nie bylismy :ico_wstydzioch:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 cze 2009, 18:25

iw_rybka szczęściaro.... może i las... tylko pozazdrościć :-D , akurat będę w Koszalinie i Mielnie za jakieś dwa tygodnie, na krótko bo na jakieś cztery dni w sumie, ale lepsze cztery dni niż wcale :ico_haha_02: przyznam, że do tej pory nie byłam ani w Koszalinie, ani w Mielnie... teraz akurat się tak złożyło, że jest okazja... tzw połączenie pożytecznego ( koniecznego ) z przyjemnym ... więc mam w planach Twoje okolice... . ale ostatnio trudno planować. miałam być na wyspie sobieszewskiej na koniec maja i tak się czułam, że dałam radę się tylko spakować... po czym jak się położyłam odpocząć... tak wstałam po trzech dniach ( dokucza mi kręgosłup i dlatego jestem na zwolnieniu ). teraz jeszcze kwestia wyniku usg malucha, usg tarczycy i innych badań, które mam w przyszłym tygodniu :( sporo stresu ...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2009, 19:45

miałam być na wyspie sobieszewskiej
hehe moje strony. moi rodzice tam sie urodzili ja tam kilka lat mieszkalam. bo ja gdanszczanka jestem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2009, 20:12

A ja własnie popijam pyszną czekolade na gorąco, nudności już nie mam wogóle, czego i wam życze :-D

Co do usg genetycznego to zarówno to między 11a 14 tyg jak i to typowo "serduszkowe" po 21 tyg sa genetyczne. To pierwsze robie głównie,żeby się uspokoić, że nie ma zespołu Downa, oczywiście nie każdy ma wskazania żeby je robić ale ja ma zboczenie zawodowe i póki nie sprawdze to będe się stresować. Racja, że nic to nie zmieni specjalnie, bo ciąży nie usune, ale podświadomie licze na to że wszystko wyjdzie dobrze i mnie uspokoi.

Moja Tosia jak się jej zapytam gdzie jest dzidziuś to pokazuje na brzuszek mój i go głaska i całuje, ale chyba nie do końca rozumie o co chodzi.

Ja jestem z Krakowa, więc do morza daaaaaaleko, ale za to w sobote wybieramy sie z Tosią na parade smoków, oby nie lało.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2009, 20:36

A ja jestem z Warmii i Mazur :-D Wody pod dostatkiem, ale teraz akurat jeziora kwitną - wiec śmierdzi niesamowicie. Mijam takie jedno w drodze do pracy - zwłaszcza rano - koszmar dla mojego czułego noska :ico_olaboga:

Co do usg genetycznego - to ja bym nie chciała wiedzieć. Co ma być i tak już będzie. A znając siebie bardzo bym się tym stresowała. A teraz powinien być tylko spokój. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 20:41

meg, ojoj - to oby wyjazd sie udal i wyniki dobre byly :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Pruedence, no i mi smaka narobilas,ide zrobic sobie kakao :-D

Shiva, no to blizej nas pomorzanek :-D

A ja dzis znowu wymiotowalam i juz wiem od czego,ten pierwszy raz po bananie :ico_szoking: A drugi raz popsikalam zapachem lesnym w lazience :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2009, 21:23

Wreszcie zaspokoiłam swoją chęć na arbuza. Był pyyyyszny - efekt - mega mdłości :ico_olaboga: I jak tu wierzyć sobie??

Rzeczywiście mam do Was dziewczyn z pomorza bliżej. Choć stolica też nie jest daleko :-D

Miłego wieczorku, teraz zmykam spać.

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 cze 2009, 22:27

no dziewczyny... życzę Wam jutro poranka bez mdłości :-D hej :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 22:36

to i ja sie odmelduje :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-05, 10:49 ]
U nas poranek bez wymiotow ale z mdlosciami :ico_olaboga: No i bylo u nas bardzo milo i rodzinnie,Andrzejek przyszedl do nas do lozka i tatus tlumaczyl mu,ze dzidzia jest w brzuszku i trzeba caluski dawac i wycalowali grosia :-D

i prosze o datki dla Dziulajdy

http://change.menelgame.pl/change_please/6985408/

i Zbira

http://change.menelgame.pl/change_please/5895852/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”