a czego??? własnie ją odlozylam bo nonono mi zdretwiala i reka wiec lezy w łozecku i pewnie zaraz sie obudzi i mleczko dam a spi od 14:30 ale to zawsze tak jest jak przy mnie spi sama najwyzej 30 minut juz wode podgrzalamja to się boję, co chyba nie można tyle trzymać
ja nie dawalam nawet nie wiem jak to wyglada tylko deserek jablko i banan ale to pewnie ta sama konsynstencja...ale oni to dziwnie pisza tak jak herbatka malinowa z dziką rozą z bobovity po 5 mies jest a z hippa juz po 4 miesdziewczyny a dawalyscie musy? ja dostalam taki mus z jablka i bananow, ale pisze ze po 5 miesiacu i sie wlasnie zastanawiam czy mu dac. w skladzie ma tylko jablka, banany i sok jablkowy
chyba ta sama, ale pisze na nim ze to mus i ze po 5 miesiacu. no nie wiem, moze to przez banana...no ale kaszke bananowa juz dostal, wiec moze mozna juz dacja nie dawalam nawet nie wiem jak to wyglada tylko deserek jablko i banan ale to pewnie ta sama konsynstencja...
ja bym chyba nie mogla tyle siedziec ze spiacym dzieckiem na reku, zreszta moj nie jest przyzwyczajony do spania na rekach. jak jest spiacy to sie wlasnie wyrywa i chce chyba zeby go polozycwłasnie ją odlozylam bo nonono mi zdretwiala i reka
a moja od maluskiego miala problem z zasypianiem i zawsze zasypia na rekach.. no ale troszke spokoju mam jak pospala wlasnie sie budzi bo juz ciepla mamusi nie czujeja bym chyba nie mogla tyle siedziec ze spiacym dzieckiem na reku, zreszta moj nie jest przyzwyczajony do spania na rekach. jak jest spiacy to sie wlasnie wyrywa i chce chyba zeby go polozyc
ja myysle ze mozesz dacchyba ta sama, ale pisze na nim ze to mus i ze po 5 miesiacu. no nie wiem, moze to przez banana...no ale kaszke bananowa juz dostal, wiec moze mozna juz dac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość