zrobilam jej kleik po 4h niejedzeniu 180 ml a ta wypila tylko 80
[ Dodano: 2009-06-05, 18:42 ]
donatka u nas tez kupki takie sa.. odkad podaje kaszki i zzupki
ja miałam tak samo po 4godz. wypił 80ml. potem po 3 chciałam mu dać to nie chciał, zrobił kupę i dałam mu 18 czyli znów po 4 i wypił 120, ale znów mi się wyginał i marudził przy jedzeniu, nie wiem , to chyba przez te bolące dziąsła tak pijązrobilam jej kleik po 4h niejedzeniu 180 ml a ta wypila tylko 80
'donatka u nas tez kupki takie sa.. odkad podaje kaszki i zzupki
no wkasnie tak sie zastanawiam czy to przez te zeby bo normalnie wiecej nasze dzieci wypijały a przy jedzeniu mam niekiedy taki placz ze sama nie wiemcoo jestale znów mi się wyginał i marudził przy jedzeniu, nie wiem , to chyba przez te bolące dziąsła tak piją
no na poczatku taki korek sie odtyka jak zatwardzenie ale u nas normalna kupa a potem juz rzadko gesta ale ostatnio zielone wali na zmiane i to chyba efekt zeboli bo brzuszek nie boli itdale aż takie??????? u nas pierwszy raz się zdarzało, wczoraj w sumie, może wczoraj tak nie zauważyłam, bo trochę leżał i dusił, a dziś myślałam, że skończył i od razu rozebrałam, a tu kupka duża , długa i zbita, nie zdążyła się spłaszczyć
ja wczoraj kąpałam o 19.50 po kąpieli dałam mleko i zasnął o 20.30 a wypił tylko 80ml i spał do 6, nie wiem od czego to zależy, dziś też kąpiemy o 20ja wykapie mała o 20 ciekawe czy bedzie chciala spac
bez kitu nie moge narzekac płacz o połowe mniejszy ale jest ale o wiele lepiej, troche sama sie soba zajmuje ale najczesciej jest na moich kolanach i wtedy radocha ale nie lubi dlugo byc w jednym miejscu juz zaczyna marudzic kolankja sie znudzily no i usilnie probuje siedziec :) wiec mam nadzieje ze jej tak zostaniemilutka, a Klaudia już spokojniejsza, bo od paru dni nie piszesz, że marudzi, czyli się poprawiło?
no to super, że się poprawiłobez kitu nie moge narzekac płacz o połowe mniejszy ale jest ale o wiele lepiej, troche sama sie soba zajmuje ale najczesciej jest na moich kolanach i wtedy radocha ale nie lubi dlugo byc w jednym miejscu juz zaczyna marudzic kolankja sie znudzily no i usilnie probuje siedziec :) wiec mam nadzieje ze jej tak zostanie
nie mowilam nic bo nie chcialam zapeszac oby jeszcze lepiej bylo mogla by np nie plakac jak wychodze z pokoju albo jak lezy... bo jak siedzi to Aniolek normalnie :)
Wysłany: Dzisiaj 18:59
milutka204 napisał/a:
bez kitu nie moge narzekac płacz o połowe mniejszy ale jest ale o wiele lepiej, troche sama sie soba zajmuje ale najczesciej jest na moich kolanach i wtedy radocha ale nie lubi dlugo byc w jednym miejscu juz zaczyna marudzic kolankja sie znudzily no i usilnie probuje siedziec :) wiec mam nadzieje ze jej tak zostanie
no to super, że się poprawiło
ogródek mamy ale krzeslka jeszcze nie ale na tygodniu zamawiam i wiem jakie napewno juz moge ci podeslac linka niedrogie i fajne w sumie Gaga pokazywala je:)a chciałam Cię pytać, bo widziałam na nk Wy macie ten ocean muzyczny, tak, myślałam, ze ogródek
ja teraz szukam krzesełka do karmienia, bo chcemy mu kupić w przyszłym tygodniu, a Wy już macie?
zdrówka dla Niej!!! a jak mała>?Witam Kobietki!!!
Marta została w szpitalu na zakaznym... ;(
Jutro chyba będą robić jakieś badania, narazie tylko jest podejrzenie żółtaczki, białka w oczach i skóra żółciutkie jak kurczaki na Wielkanoc...
Jak coś będzie wiadomo więcej to oczywiście dam Wam znać...
Piotrek
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość