mmarta81, mozliewe ze to hormony

A miałam sie pochwalic ze wczoraj pierwszy raz Filip zrobił siusiu do nocniczka

oj ale mi smaka narobila,s tez bym zjadla, uwielbiam bigos, ale szczerze to by mi sie nie chcialoa wlasnie bylam w polskim sklepie kupilam kapuste i mam zamiar robic bigos![]()
Wisz kochana ja tak nauczylam za przeproszeniem gowniare bo ona prosila a ja zawsze znalazlam czas a ze raz mnie nie spasowalo to aferabo jak kogos o cos prosze to bym dziekowala potysiackroc jak ktos znajdzie poswieca mi czas,
no nie jest to proste bo najbardziej boli cie to jak ktos wmawia ci nie prawde i wiesz jakim jestes czlowiekiem a na sile chca zrobic z ciebie kogos nie dobrego Nigdy nie bylam egoistka zawsze staram sie wszystkim w okolo sluzyc pomoca i dawac z siebie jak najwiecej i coraz czesciej widze ze nalezalo by byc egoista i myslec o swojej d..eale tak jak pisze Marta szkoda Twoich nerwów,chociaż wiem że to nie takie proste,a
dana, tak patrze na to zdjecie Twojej starszej cory i powiem Ci, ze wyglada na wiecej niz 12 latale ladna jest i to bardzo
Super Martunia ze kupilas sobie cos fajowego ja to jak nie schudne to nic sobie nie kupie trudno bede chodzila jak zul ale musze sie zmotywowac zeby schudnaca ja po zakupkach ale sie obkupilam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość