Sabcia, wcale ci się nie dziwie że byś wybuchła!!! ALe rozumiem też że prace trzeba szanować i niestety znosić takich nie wywiązujących się z umowy gości. Szkoda że on nie szanuje pracy i zaangażowania towjego męża!!
Sabcia, dzisiaj małe zamieszanie przez te drzwi, pewłno kurzu i nie chciałam wyciągać. Jutro na 100% zrobie!!!
Ide już spac bo dzisiaj dużo wrażeń miałam!!!
Słodkich snów Sabcia, a co nie kupiliści za te 15 funtów?? Niemożliwe haha ma poczucie humoru!!!!
Buuuuziaczki
Witam Sabcia, no co ty ja już jestem ale najpierw musiałam sprawdzić co słychać u Asi bo ona jak już wiesz szczęśliwa jest obliczyła sobie jednak termin na 18 lutego a nie na marzec
[ Dodano: 2009-06-10, 08:48 ] Sabcia, powiem Tobie szczerze że ten męża szef to jakiś w ogóle niepoważny dając Was 15 funtów normalnie ja wyśmiałabym go w twarz normalnie.
[ Dodano: 2009-06-10, 09:05 ] bigottka, no i dalej mi nie odpisała, ok napisze jeszcze raz otoz pisałas ze ty to masz kłopoty z cycnikami a ja przynajmniej nie - no to ja sie pytam ciebie ile ty masz w cyckach bo ja kłopot z cycnikiem mam juz od 3 miesiecy a teraz to juz w oglole jest klapa a co bedzie dalej ...........
Kurczę ty piszesz o cycnikach a ja przeczytałam o cyniku ale wyczytałam.
W sumie ja to mam też problem już długo od jakiś 3 miesięcy tak jak ty i jakoś jak chcę sobie kupić stanik to są takie babciowe i brzydkie ale jakiś sobie będę musiała kupić bo w tym to już cycki mnie bolą w tym co noszę
[ Dodano: 2009-06-10, 09:23 ]
No tak magduś81, na lutówki to wlazła ale tutaj się przywitać to ciężko szkoda że tak daleko mieszkasz normalnie lanie się należy.