Marcia77,

u nas noc oki, Mały juz pojadł, zaraz pojdzie na drzemkę, starszak dziś ma wycieczkę ze szkoły

a ja czekam, aż mame wpuszczą do samolotu, a ze strachem czekam, bo sobie kobieta błąd zrobiła, jak się odprawiała on-line

lecę po kawę

oj to trzymam mocno kciuki zeby było okia ja czekam, aż mame wpuszczą do samolotu, a ze strachem czekam, bo sobie kobieta błąd zrobiła, jak się odprawiała on-line![]()
i jeszcze nie wiadomo, czy ją wpuszczą
noo, to tak żeby mi poziom stresu nie opadał
najwazniejsze by malej nie zarazik ale ja bym nie wytrzymala w szpitalu lezalam 2 tyg razem przed i po porodzie okropne...a co dopiero ty nie mozesz malej zobaczyc... wspolczujeja własnie sie zasanawiam cały czas czy nie wyjsc juto na własne żądanie..zwłaszcza ze była teraz lkara i sobi znia pogadałm ze wyniki mam co raz lepsze a nie daja mi leków..i ona własnie obstawia ze to wina tych anykoncepcyjnych tabletek była..wiec po co mam siedziec wsrod zarazków jak moge byc z moja niunia w domku..tylko Piotrek mowi zebym jednak jeszcze została..nie wiem co robic..
to jak u mnie..ale z jego strony za bardozo pomocy sie nie doczekama ja jestemna chlopa. on sobie bedzie spal a ja mam naginac i dzieckiem sie zajac i w mieszkaniu posprzatac,gary umyc i wogole wszedzie syf
![]()
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość