moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2009, 15:37

Wiecie co?? jestem w 4 tyg i 4 dniu ciąży a moj termin to 14 luty :ico_szoking: ja pierdziele :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pięknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hehe wiesz ja urodziłam się 13 tego lutego :-D

Marcia77 nie dziwię ci się... w szpitalu można zwariować Jeszcze malutka czeka na ciebie. Dużo zdrówka....

Wiecie że moja bardzo dobra koleżanka też jest w ciąż :ico_brawa_01: y :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: Coś nam się worek posypał :-D :-D
Całym serduszkiem jestem z Wami

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 15:49

Mam nadzieje ze rodzinka poprze cie :ico_sorki: to pewnie okropne bez coreczki siedziec w tym szpitalu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

11 cze 2009, 18:34

Witam jestem już z powrotem.
Widzę że dzisiaj jak na razie nie macie weny do pisania i każda wypoczywa jak się tylko da.
Marcia77, kochana jak tam się czujesz i widzę że jednak zdecydowałaś się wyjść??
ramonka, a kobieto ty co jeszcze się nie rozpakowałaś ja myślałam że przyjdę i usłyszę dobrą wieść że ty już po a się nawet jeszcze nie wybrałaś ;-)
aniawlkp86, śliczny kobietko zakup niunia ładnie będzie w niej wyglądać
Karolina2411, i jak tam urodzinki udały się córka nie rozniosła mieszkania ;-) ??
A Ulka co w kulki dzisiaj poleciała nawet się nie przywitała dzisiaj piczka jedna normalnie jak ją spotkam to anie dostanie.
rybka miłego wypoczynku. Ciekawe do kogo na wieś jedzie? Mogła już się pochwalić pinda jedna.
moni26, to pogratuluj koleżance od nas i życz jej spokojnych 9 miesięcy i niech wpadnie do nas tutaj.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 cze 2009, 18:34

moja bardzo dobra koleżanka też jest w ciąży
no moje 3 kolezanki czekaja na rozwiazanie,2 to juz na dniach a jedna na lipiec,tylko biedulka musi caly czas lezec bo ma ciaze zagrozona,ma krotka szyjke i jest na podtrzymaniu,kazdy dzien sie liczy zeby Juleczka jeszcze w brzuszku posiedziala :ico_sorki: :ico_sorki:

Kupilam dzis Olci dmuchany fotel na plaze.Oczywiscie zaraz po przyjsciu do domu musialam nadmuchac,siedzi na nim do tej pory :-D

Bym wam podeslala fotki ale nie wiem jak :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-06-11, 18:36 ]
Marcia77, fajnie ze cie rodzinka poparla,oby do jutra.Bardzo sie ciesze ze juz lepiej sie czujesz.Malutka napewno tez sie za Toba stesknila.

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 19:05

Czesc :-D
Ja ku radosci mojego upartego dziecka dalej 2w1 :-D
Zaliczylismy dzisiaj mała wycieczke, ołaziłam sie ile wlezie ale przesz to mam tylko spuchniete nogi :ico_oczko:
jeśli nic nie pokrzyzyje moich planów jutro juz w domku bede tulic moja niunie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bardzo sie ciesze :ico_sorki:
jak brzusio?
o ile sie nie myle ciagle jest na swoim miejscu razem z zawartoscia :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 19:10

o ile sie nie myle ciagle jest na swoim miejscu razem z zawartoscia
oj nie spieszy sie dzieciatku..a mamusia tak by juz pewnie chciała tylic..oby jak najszybciej :ico_sorki: :ico_sorki:

ja juz siedze jak na szpilkach..jak juz zdeydowałm sie wyjsc to czas sie dłuzy okropnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 19:17

oj nie spieszy sie dzieciatku..a mamusia tak by juz pewnie chciała tylic..oby jak najszybciej
kurcze ja niepotrzebnie nakreciłam sie tym ze termin z USG ciagle był na 1 czerwca, Klusia jest po prostu duza, lekarka tez powiedziała ze moze byc tak ze na poczatku miesiaca sie rozpakujemy ale to takie gdybanie :ico_sorki:
Trudno trzeba poczekac jeszcze troszke do teminu zostalo 1, 5 tygodnia :ico_sorki: :ico_sorki:
ja juz siedze jak na szpilkach..jak juz zdeydowałm sie wyjsc to czas sie dłuzy okropnie
niestety to zawsze tak jest ze im blizej tym bardziej sie dłuzy :ico_sorki: jeszcze tylko jedna noc i jutro bedziesz tulic coreczke :ico_sorki:
Szkoda tylko ze na darmo tam siedziałas, skoro oni i tak nie wiedza co sie dzieje :ico_zly:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 19:23

Szkoda tylko ze na darmo tam siedziałas, skoro oni i tak nie wiedza co sie dzieje :ico_zly:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

11 cze 2009, 19:34

Ja zmykam sie kapac i sie połoze , jakis film wlacze :ico_noniewiem:
Marcia77, oby noc szybko minęła :ico_sorki: :ico_sorki:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 cze 2009, 19:56

tak tak mam juz poparcie rodzinki..i jeśli nic nie pokrzyzyje moich planów jutro juz w domku bede tulic moja niunie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
To czekamy na jutrzejsze wiadomości

Karolina2411 jak tam imprezka?? :ico_brawa_01:
moni26, to pogratuluj koleżance od nas i życz jej spokojnych 9 miesięcy i niech wpadnie do nas tutaj.
Ok i na pewno przekaże żeby tutaj zajrzała bo to też forumowiczka :-D

[ Dodano: 2009-06-11, 20:13 ]
Bym wam podeslala fotki ale nie wiem jak :ico_placzek:
Żeby dodać zdjęcie musisz je mieć wgrane na inny serwer tzn na taką stronę gdzie możesz dodawać zdjęcia. Ja jestem zalogowana na fotosik.pl Załóż sobie tam konto. Bardzo łatwo dodaje się tam zdjęcia, tylko dobrze jest je pomniejszyć przed wgraniem , szybciej będą się wgrywać :ico_haha_02: Jak będziesz tam już miała wgrane to każde zdjęcie ma: link i tam pod tym pisze: Pobierz pozostałe kody
i w tym nowym okienku co ci sie pojawi będziesz miała: Zdjęcie 500px na forum i tam będzie link do zdjęcia. Skopiujesz go i wkleisz na nasze forum. Tak jakbyś pisała odpowiedź, wiadomość i gotowe :-D
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, 20:15 przez moni26, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pozostałe”