Witam
u nas nocka koszmarna, ERik sie przebudzil o 01.30 i nie chcial spac, plakal i plakal, smarowlam mu dziaselka i nic nie pomagalo, dalej plakal, zrobilam melczko, ale nic nic nie wypil i dalej plakal, jak sie uspokoil i go odlozylam, nie zdarzylam dobrze ulozyc sie w lozku i juz znow musialam wstawac. Obudzilam P. mowie bierz go na rece, a ja ide mu kolejny raz mleko robic. Pomyslalam, ze moze przez ten nosek nie moze spac i dlatego tak placze, bo az ciezko oddychal, wyczyscilam mu nosek, zakroplilam kropelkami od katarku i wypil prawie wszystko i zasnal i tak spal do 7.30 wiec pewnie mu ten nosek przeszkadzal, ale za to ja nie wyspana i nic mi sie nie chce
Iwona H, co sie nie pochwalilas, ze Paulinka ma juz 4 zabki
zdroweczka dla Emilki
Pati85, jak dlugo juz bierzesz te antybiotyki? calkiem mozliwe, ze zle Ci przepisala... ja bym poprosila o inne
w koncu to nie witaminy, ktore mozesz sobie lykac ot tak... to silne leki i wazne, zeby byly dobrze dobrane
biore od wtorku od poludnia, ale dzis juz lepiej, naprawde juz mniej boli, bow czoraj to az balam sie przelykac. Gardlo strasznie wygladalo, mam az bable czerwone taks ie doprawilam
no i nasza Gie... pewnie jeszcze potrzebuje troche czasu.. na pewno o nas nie zapomniala
na pewno nie zapomniala, potrzebuje jeszcze po prostu czasu pewnie.
Ciekawe jak tak
Su, jakie nabyla nowe umiejetnosci i dawno jej nie widzialam na zdjeciach