Karolina2411, to super że imprezka się udała i nie ma co frytkownica na urodzinki to sie młoda ucieszyła

liczy sie prezent upragniony,wiec to ze nie masz miejsca w tym momencie jest malo istotneuwaga: frytkownicę
Mnie pobolewa ale w prawym juz od kilku dni. Z tego co wyczytalam to jest normalneA jak się czujesz???
Dokładnie... ale wybaczyłam, ze względu na małą, bo mało w gacie nie puściła z radościNo to z frytownicą postawili cie przed faktem dokonanym
Zrobiłam zamach łokciem na szafce i się znalazł kawałek miejscaliczy sie prezent upragniony,wiec to ze nie masz miejsca w tym momencie jest malo istotne
Te co sie pozegnaly to dobranoc,pewnie bede jutro pierwsze i naskrobia kilka stron![]()
oj nie nie dzis ja jeszcze jestem
Stoper im podrzucęnie wiem czy nie bede przeszkadzac pozostałym pania na sali tym moim klikaniem
Na własne rządanie problemów robić nie mogą, tym bardziej, że nic zakaźnego nie znaleźli... A leżenie na takim oddziale w powyższych okolicznościach i kiedy ma się w domku małe dziecko jest nieco ryzykownemam lekkiego stresa czy mnie jutro wypuszcza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość