no prawko na pewno sie przydajetrzymam kciuki z prawko - ja jeżdżę i nie wyobrażam sobie już innej opcji

mam nadzieje ze naucze sie jezdzic

wisnia trzymam kciuki za staranka

u nas dalej pochmurno

To moje dziecko widać potrzebuje częstszego kontaktu ze mną,bo wiem,ze Szymus mnie pozdrawia i ma sie dobrze
dlatego mnie troche martwi brak objawowAle oczywiście pocieszam się że to mimo wszystko dobry objaw i że to znaczy że z dzidzią wszystko raczej ok,
ja tezJa chcialam miec Amelke,
leona, są tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyćdlatego mnie troche martwi brak objawow![]()
A gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????ja po wykladach a jutro po poludniu mam pierwsza jazde
Oczywiście że zaświeci - trzymamy kciuki!!!!!!!!!tak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!
mam nadzieje ze i mnie to tyczysą tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyć
dokladnieA jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....
mozesz czuc sie bezpiecznieA gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????![]()
tak bedzietak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!
A mi się śniło dzisiaj że urodziłam synka i mu własnoręcznie z jakigoś powodu przebijałam uszy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość