Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

12 cze 2009, 20:55

magduś81, ale z ciebie kluseczka się zrobiła w części brzusznej oczywiście śliczniutkie zdjęcia i ciuszki śliczne.
A mam takie pytanie skoro wiem co już u mnie będzie to jaki rozmiar muszę kupić aby moja kluseczka jak się urodzi zmieściła w nie???

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 cze 2009, 22:00

bigottka, my kupiliśmy narazie 4 ciuszki na rozmiar 56 body na 60 i bluzy na 68!! Ale myśle że na sam początek to te najmniejsze będą potrzebne. Ale to muszą się wypowiedzieć mamusie które już mają kluseczki w domu.
Ja powiem szczerze że nie mam pojęcia czego ile i będe pewnie się pytac jak już będzie blisko!!!
Jeśli chcesz sobie narazie kupić to kup najmniejsze czyli 56, tzn są mniejsze ale myśle że to będzie ok!!

Awatar użytkownika
bigottka

12 cze 2009, 22:39

magduś81, aha bo już chciałabym chociaż jakieś 4 ciuszki kupić skoro wiem że to dziewucha. A jak się teść wkurzy bo on to bardzo chciał wnuka :701: ale cóż nie można mieć wszystkiego ;-) a mąż też się troszkę załamał bo był ze mną ;-)
magduś81, A jak tam się czujesz kobietko oprócz tego kiepskiego ciśnienia??
Dobra ja właśnie kładę się spać bo mnie oczy szczypią jak nie powiem co.
Ciekawa jestem co jest z reszta dziewczyn że się nie odzywają.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 cze 2009, 22:48

bigottka, czuje się dobrze :-D tylko boli mnie spojenie łonowe i bardzo ciągnie brzuchal :ico_sorki: ale pytałam lekarza i niestety to normalne, musi boleć jak się rozciąga.
Jak się siedzi przed kompem długo to potem tak własnie się z oczkami dzieje :-D ja dlatego staram się nie siedzieć za długo!!!
A co do ciuszków to zakup już coś, niesamowita przyjemność :ico_brawa_01:
A babeczki pewnie się zameldują w poniedziałek!! Ja narazie nie ide spać jeszcze sobie coś poczytam ale słodkich snów :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 08:01

Witam Kochane z ranusia!!!!!
wprawdzie suwaczki jeszcze nie przeskoczyły ale zaraz beda juz na miejscu stawiam za 21 tydz. :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: no i gratuluje magduśi81, za 6 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
magduś81, zdjecia sliczne, jestes sliczną mamunia z przystojnymi chłopaczkami w brzusiu :-D a ubranka rewelka - bardzo mi sie podobaja :ico_brawa_01:
ja w poniedziałek mam usg i mielismy kupowac ciuszki ale chyba kupimy w niedziele bo potem w tygodniu nie ma juz kiedy - brak czasu tym bardziej ze od poniedziałku znowu do pracki ................. :ico_zly: :ico_placzek:
a jeszcze dodam ze wczoraj znowu miałam zyganko i to poznym wieczorem czułam sie podle od godziny 13 nic nie jadłam bo nie byłam w stanie cos ostatnio mnie mdli na nowo juz nie wiem co mam jesc :ico_olaboga:
ok ja teraz mykam na M jak miłosc potem na barwy szczescia nastepnie porzadki a potem zabieram sie za rybke w occie bo chłopaki mnie męcza :-D

[ Dodano: 2009-06-13, 08:03 ]
a teraz jeszcze zauwazyłam ze nad zdjeciem mam komentarz "jestes najmadrzejszy na forum" bueheheheheh ale jaja se robia

[ Dodano: 2009-06-13, 08:12 ]
bigottka, ja przy synku miałam wszystko prawie w 62 i było o dziwo dobre a te pare sztuk co miałam na 56 to miał ubrane zaledwie tydzien
teraz zrobie tak ze ubranka bezposrednie na ciało czyli body kaftaniki i spichy kupje na 56 przynajmniej pare sztuk natomiast te nawierzchniowe typu kurteczki i sweterki na 62 :-D

Awatar użytkownika
bigottka

13 cze 2009, 09:01

Witam z rana
Sabcia, gratuluję :ico_brawa_01: 21 tc :ico_brawa_01:
Co do ciuszków skoro wiem co to jest tam we mnie to pomału zacznę kupować i faktycznie tych 56cm to nie kupię za dużo bo widz że za bardzo się nie opłaca bo mała wyrośnie ztego.
Dobra ja idę zrobić śniadanko, potem na zakupki i obiadek jakiś.
Do usłyszenia trochę później babole.

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 11:39

myslałam ze ten nasz profilek troszke pociagnie ale widze ze jest coraz gorzej :ico_placzek: nikogo tu nie ma i musze goscic na lutowkach albo na pogaduchach

Awatar użytkownika
bigottka

13 cze 2009, 12:22

Sabcia, no to nie jesteś sama kobietko bo co ja wchodzę to widzę mój ostatnio post albo jak ty mi odpisujesz a reszta to już całkowicie w kulki sobie poleciała.
Ciekawe gdzie reszta kobiet się znajduję bo już dawno Asi nie widziałam tu a o madziulli nie wspomnę a gdzie Magda33, isiawarszawa i w ogóle gdzie edulita??? Normalnie dziewczyny nas same Sabcia zostawiały na pastwę losu powiem szczerze. Tylko magduś81 odzywa się w miarę możliwości a reszta to już w ogóle nie mogły powiedziec że gdzieś wyjeżdżają lub coś w tym stylu :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sabcia

13 cze 2009, 12:31

bigottka, poczekaj niech tylko sie pojawia to my im pokazemy - jakos kare trzeba wymyslec

Awatar użytkownika
bigottka

13 cze 2009, 12:36

Sabcia, no to się zgadza o pizdy nawet nie powiedziały że ich nie będzie przez długi weekend :-/ coś trzeba będzie wymyślić i to coś okrutnego.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”