no prawko na pewno sie przydajetrzymam kciuki z prawko - ja jeżdżę i nie wyobrażam sobie już innej opcji
mam nadzieje ze naucze sie jezdzic
wisnia trzymam kciuki za staranka
u nas dalej pochmurno
To moje dziecko widać potrzebuje częstszego kontaktu ze mną,bo wiem,ze Szymus mnie pozdrawia i ma sie dobrze
dlatego mnie troche martwi brak objawowAle oczywiście pocieszam się że to mimo wszystko dobry objaw i że to znaczy że z dzidzią wszystko raczej ok,
ja tez albo LeneJa chcialam miec Amelke,
leona, są tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyć Wszystkie te "normy" czy statystyki zrobione są chyba po to żeby kobieta która nie ma tyle szczęscia miała się czym pocieszyć A jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....dlatego mnie troche martwi brak objawow
A gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????ja po wykladach a jutro po poludniu mam pierwsza jazde
Oczywiście że zaświeci - trzymamy kciuki!!!!!!!!!tak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!
mam nadzieje ze i mnie to tyczysą tysiące kobiet które przechodzą ciąże znakomicie i wypada się tylko cieszyć
dokladnieA jak widać z przykładu tej dziewczyny o której pisałam - nie ma reguły tak naprawdę....
mozesz czuc sie bezpiecznieA gdzie ty obecnie przebywasz bo nie wiem czy mogę się czuć bezpiecznie????
tak bedzietak że zaczynam wierzyc że znowu dla nas zaświeci słońce!
A mi się śniło dzisiaj że urodziłam synka i mu własnoręcznie z jakigoś powodu przebijałam uszy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość