super fotki

moj jest przywyczajony juz do spania. wie ze po kapieli od razu dostaje butle, my sie juz do niego nie odzywamy i wyciszamy tv i przygaszamy swiatlo. juz sie tak przyzwyczail ze nawet jak po butli sam nie usypia od razu to z otwartymi oczami w lozeczku sobie lezy i od razu usypia samja poporstu kłade w łózeczku i wychodze..tylko może dziecko naczej zasypia jak jest juz jest ciemno..my poxniej kapiemy niuni
my zawsze kapiemy o 19 no i jak ja odkladam to popatrzy chwile probuje sie wtulic al zaraz jest krzyk no a mala spi z nami w pokoju w lozeczku... ale ona wogole reakcja poloz krzyk przyzwyczaila sie do rak i ciezko z tym....ja poporstu kłade w łózeczku i wychodze..tylko może dziecko naczej zasypia jak jest juz jest ciemno..my poxniej kapiemy niuni
kurde ja ci wspolczuje. ja bym chyba oszalala w dodatku jak bym byla sama..u nas tak lekko nie ma musimy sie nameczyc walczymy czasem caly dzien z tym noszeniem ale efektow brak no moze leciutkie i sa... ale juz coraz czesciej pozwalam sie wyplakac w lezaku bo chce na rece i mmo ze gadam i i pokazuje zabaweczki ta placze.... po 5 min wymiekam
no czesto jestem sama ale nie takk jak ty na tydzien na szczesciekurde ja ci wspolczuje. ja bym chyba oszalala w dodatku jak bym byla sama..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość