my dzisiaj wstalysmy po 8 na mleczko o 3 i jakos sie majce nie spieszylo zeby usnac teraz lezy w lezaczku i marudzi
wszystkiego najlepszego dla arturka spoznione ale szczere mam nadzieje ze mi wybaczy

pinko dwa lata bez telewizora

Ja mam tak samo. Staram sie kłaśc ok 22, żebym się w miare wyspała. Ale często usypiam już na filmach które lecą o 20
A co do u can dance to właśnie, dla mnie poraz trochę za późna, szybko chodzę spać i tak bym usnęła w połowie choćby niewiem jak było wciągające więc sobie ściągam następnego dnia odcinek który leciał![]()
Ja jeszcze nie miałam chrztu więc Ci raczej nie pomogę ale Jola robi w restauracji więc może coś stamtąd Ci podsunie...Hej kochane!!! U nas wszystko ok, nie mam zbytnio czasu żeby pisać z Wami, ale podczytuje Was czasami. 3 maja mamy chrzest, macie może pomysł co zrobić na kolację??? Proszę o pomoc![]()
![]()
Pozdrawiam
pinko dwa lata bez telewizorau mnie by to nie przeszlo
Idzie się przyzwyczaić, kiedys też ogladalam TV od rana do wieczora, wszystko po kolei jak leciało, serial za serialem. brrrrr pomyslec ile czasu zmarnowałamPinko u mnie tez raczej wrsja bez telewizora by sie nie sprawdziłaTeraz jak siedzę z mała w domu to serial za serialem leci
We Wrocławiu rano było bardzo pochmurnie, a teraz słonko wychodzi, wiec chyba bedzie ładnie i cieplutkoA u nas pogoda znów do baniCały czas leje, więc kolejny dzień w domu.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość