o dokladnie dokladniei zawsze sie nad soba naj bardziej rozczulaja

[ Dodano: 2009-06-16, 21:44 ]
gdzie sie podziewacie ????????????????

ja padam

sarenka, kurde ja nie wiem o co chodziPytalam o twoj wozek,ma palak??
dzięki Aguś ,wiesz to nie był bidon na zdjęciu to taka specjalna butelka z gróbym silikonowym smokiem i jak ja przechylasz to nic z niej nie wycieka dopiero jak sie smoczek naciśnie kacper wogle nie chcial z niej piz na poczatku a teraz ja uwielbia mamy tez kubek niekapek ale bardziej bawi go gryzienie go niz picie z niegoadia ja jak odstawilam od cycusia dalam odrazu nan2,bo to było już od 6 miesiąca
super fotki na NK, widzę że mały pije już z bidona,mój kurde coś sie zatrzymal w rozwoju i nie chce nawet sam trzymac butli a kupilam mu taki kubeczek z rączkami a on ma go w nosie i w ogóle nie chce z nigo pić
mam nadzieje że Antos już się ma lepiej Kacper tez to mial normalnie kupa tak zielona ze szok nonono cala obszczypana byla trwalo to jakiś tydzień a potem przeszlo jakby nicdziewczyny u mnie masakra mały robi takie kupki ze ja całey dzionek nic tylko przebieram pappersy na domiar złego mały ma od tego odparzoną pupe normalnie masakra myslałam ze moze mu ząbki idą ale to chyba nie to kupka jest zielona i taka srak...
uuuuuuuu jak ja wam zazdroszcze tych truskaweczek u nas tylko badziewie z hiszpani to nawet koło truskawek nie stałoach i nina zaczela jadac regularnie truskawki, z dzialki wiec niepryskane :))) kiedys sie wykrzywiala, a dzis zjadla 8 i chciala dalej :O a jak sie rozkoszowala przy tym ale to i tak duzo wg mnie, wiec jak jej dalej nic nie bedzie (bo poki co jadala pol szklanki koktajlu, a truskawkami plula :P ) to moze kiedys dostanie wiecej :D
troche nie fair że tak udawały że nic się nie stało no ale pewnie im głupio było że tak na ciebie naskoczyły i nie wiedziały jak sie zachowaćNa impreze poszlam bo mnie M o to poprosil i stwierdzilam ze nie bede taka jak one i kaplikowac sobie zycia No a jak przyszlam to sie zachowywaly prze mile Chyba zjazyly ze przegiely i trza to jakos zalagodzic o
Marta mam nadzieje że to nic poważnegodzisisj mi przyslaki date zabiegu wyciecia takiego czegos( takiego guzka ) na plecach
no to świetnie mały będzie miał radocheKupila Eryczkowi bardzo fajne siedzisko do kapieli.TEraz nie musze go rtzymac,sam siedzi,bawi sie,pluska woda--fajna sprawa.
kurcze 2 funty to bardzo małoJutro Iga zostaje z moja znajoma ona bedzie z nia zostawac za 2f za godzine
Ty,ja,Dana,Sarenka i Myszka...chyba nikogo nie pominelambabeczki cycowe (ile nas jeszcze zostało?
no wiec u mnie to samo tydzień to trwało a teraz pupa jak malowana zadnych krostekmam nadzieje że Antos już się ma lepiej Kacper tez to mial normalnie kupa tak zielona ze szok nonono cala obszczypana byla trwalo to jakiś tydzień a potem przeszlo jakby nic
u mnie jeszcze nic nie było ostatnio mnie tak brzuch bolał i myslałam ze moze dostane ale dalej nicbabeczki cycowe (ile nas jeszcze zostało? ), pytanko mam-
jak tam wasz @???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość