niktusia, super ogrodniczki

ja tak sobie przypominam ze jak przestalam karmic to mi spadlo ze 3 w dol, no ale z wlasnej glupoty waze teraz tyle ile waze

wiesz mi sie wydaje ze moja poprostu mniej potrzebuje bo zjada mi na noc 150 i do 5 a czasami i 7 wytrzymujele jak zje to 210 to do rana mi przesypia, czasami ma jakas pobudke w nocy ale to sporadycznie...
a to to wiadmo ze wtedy leci ale poxniej to juz co raz ciezejtyle w tydzien to mi zleciało zaraz po porodzie
Dziękujęniktusiasuper zakupy![]()
![]()
dziękuję :)niktusia, super ogrodniczki
Mi w tydzień 9 poleciało, a w kolejny 4kg. teraz chciałabym,żeby jeszcze z 3-4 spadło :)tyle w tydzien to mi zleciało zaraz po porodzie
no mi po porodzie 10 zlecialo wiec mialam 2/4 kilo do zrzucenia i w 3 tyg. wrocilam do formy , a potem znowu przytylam bo fastfoodami sie obzeralamtyle w tydzien to mi zleciało zaraz po porodzie
a no..zupełnie z głowy mi wyleciało/. Ale teraz jakbyś przesłała zdjęcia, to może jutro zrobiliby projekt, szybko wydrukowali i wysłali :) warto spróbować :) a jak się spóźnisz z prezentem to nic się nie stanie :)niktusia napisał/a:
super sprawa! wzięłam dla sióstr, mamy i dla Mojego na Dzień Ojca :) taki większy, bo On z małego nie pije:
kurcze faktycznie super sprawa..szkoda ze nie dałas pomysłu wczesniej bo chyba juz na Dzien Ojca nie zdaże zrobic
superDZIS MALA ZOSTALA WYKAPANA O 20 ZJADLA I SPALA JUZ O 20:30 POSIEDZIALAM PRZY NIEJ I ZNOW SAMA ZASNELA:)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość