sorki, ze do Was odtatnio nie zagladalam i Was zaniedbalam, ale wchodzilam troche poczytac i wychodzlam zaraz. Moj P. ma wolne do konca tygodnia, bo zerwal sobie w pracy skore do miesa i nie moze pracowac, bo mu sie nie goi wiec ja korzystam poki moge, spraztam chote, chodzimy na spacerki, do miasta.
Gie, kochana jak milo, ze jestes z nami
ciesze sie bardzo, bo brakowalo nam Ciebie
Zdjecia Su sa superanckie, ale ona jest slodka, masz coreczke cudaczka
a w tej süineczce wyglada powalajaco
i jaka juz z niej duza dziewczynka, wydaje mi sie, ze robi sie do Ciebie podobna
margarita, fotki super, a Maja jest niesamowita, super wygladala w tym stroju a te zdjecie z oczkami jest zajefajne, jakie ona ma sliczne oki
shoo, super foty, Jasperek jak zawsze eleganckos ie prezentuje,a ten jego usmiech jest powalajacy
Zdjecia w kasku superasne, fajny ten kask, musze i jak poczukac cos takiego
A ja nie mam na nic czasu, Erik podnosi sie przy pomocy swojej sofki w pokoju i stoi, teraz by tylko chcial wstawac, to sprawia mu bardzo duzo radosci, ale juz ile razy upadl na glowke i boje sie, ze mu sie cos stanie.
Co do moich wynikow, to nic nie wiem, bo nie bylo, powiedziala, ze gardlo wyglada dobrze i nie rozumie czemu mnie nadal boli. Mialam dzis zadzwonic spytac o wyniki i zapomnialam, jutro to zrobie.
Wkleje fotki z mieszkania tzn sypialni i Erika pokoj jutro, Iwonka przepraszam, ze tak dlugo na nie czakasz
Milo mi, ze sie o mnie pytalyscie
[ Dodano: 2009-06-17, 21:25 ]
gdzie się podziewałaś?
a w domku