sama prawda i tylko prawda-sprawdzoneszybciej jakaś koleżanka pomoże niż ktoś z rodziny

Karolina2411,
dzieki za wyjasnienie,na ciebie kobieto to mozna liczyc,dziekowac

sama prawda i tylko prawda-sprawdzoneszybciej jakaś koleżanka pomoże niż ktoś z rodziny
Rany, żebyś wiedziałai to stanąć po środku trzeba żeby cię nie wycięli-tak mówi mój mąż i to się rzeczywiście sprawdza![]()
Nie ma za co, do usług, polecam się na przyszłośćdzieki za wyjasnienie,
to chyba ciebie najmniejGdzieś mam zdjątko nas trzech i zobaczysz, której na zdjęciu najmniej![]()
![]()
T
piękne słowaRzeczy niemożliwe wykonuję na miejscu, na cuda trzeba chwilę poczekaćI kocham go za ten tekst... A, właśnie...
Wczoraj chyba Asia miała zgryza z takim sformułowaniem "kocham", od przyjaciela, nie...?
przecież nikt(mam nadzieję![]()
![]()
), nie posądzi mnie o ciepłotę do kobiet
![]()
![]()
Moja Ola od jakiegos czasu tak pieknie zjada ze szok.wszystko znika z miseczkidzisiaj to przechodzi samą siebie
Ja tam oprócz Was już tylko facetów kocham i tak mi będzie bezpieczniejteż kocham swoją jedyną przyjaciółkę-taką prawdziwą
TTeraz dostala takiej glupawki jakby sie szaleju najadla,w dzien nie spala a ma tyle energii ze ja nie wiem skad on ja ma
o jest tajemnica dzieci, nigdy się nie dowiemy, skąd one takie żywotnena pierwszy rzut oka nie wyglada jak by byla taka wredna,ale pozory myla
Też nie raz się o tym przekonałam...powiem ci z doswiadczenia ze na facetow mozna bardziej polegac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość