- to za dwa tygodnie juz egzamini koniec
Ladnie mowi mamusia i tatus
Nooooo - myślę że nam też. Mimo że jedno dziecko już jest to jednak i tak nas czeka rewolucja. I dla rodziców i dla tych starszych maluchów. No i człowiek ma mniej czasu dla tego maluszka bo starsze też wymaga uwagi.moje zycie kompletnie wywroci sie do gory nogami
WOW - to się wyjeździsz Powodzenia!!!codziennie mam jazdy
Współczuję - ale jak pisałaś to już ostatni razJa się melduję po męczącym weekendzie bo na uczelni
no nie wiadomo, w tyym tygodniu pojade chyba sie zapisac, a czeka sie roznie... moze byc dwa tygodnie albo trzyto za dwa tygodnie juz egzamin
to na pewnomyślę że nam też. Mimo że jedno dziecko już jest to jednak i tak nas czeka rewolucja. I dla rodziców i dla tych starszych maluchów
Ojej, ja na razie zdąrzamoczywiscie - witaj misko
Ja myślę że i nas życie jeszcze nie raz zaskoczy Choć podobno podchodzi się już do kolejnych dzieci z większym luzem - syszałyście ten dowcip???ale wy mniej wiecej wiecie czego mozecie sie spodziewac
a dla nas wszystko bedzie nowe
no no coś w tym jest ale to z obserwacji taki wniosek :)Choć podobno podchodzi się już do kolejnych dzieci z większym luzem - syszałyście ten dowcip???
życzę CI żeby to był ostatni. Do soboty męczyłam się ze szkołą...masakra było siedzieć po 8 godz lub więcej cały weekend byłam zła na siebie że w ogóle to zaczęłam ale potem jaka satysfakcjaa się melduję po męczącym weekendzie bo na uczelni Mam nadzieję że to już koniec bo bardzo się zmęczyłam i chciałabym w końcu w weekendy odpocząć.
- to tak, jak ja Termin mamy ten sam,wiec mysle w styczniu urodzimycześć Rybka gaduła jestem troszkę no i popisuje też tutaj
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość