ja to tesknie za seksikiem teraz w zadko sie kochamy zazwyczaj to ja musze wiercic mu dziure w brzuchu i marudzic ze 0 sexu -moj ciagle mowi ze boi sie o dziecko ze ma jakas psychiczna blokade ze M bedzie swoim panem dotykal ale raz na 3 tyg bynajmniej cosik jest -niestety nie tak jak ja lubie czyt.dlugo urozmaicono inteswywnie ,ale jest trzeba w tym tyg sie polasic do K
[ Dodano: 2009-06-22, 14:23 ] izuś_85, przypomnialas mi ze pomidorowke mialam robic z pozostalosci rosolku ide nastawic ja na gaz
Renia możecie z nami połączyć wąteczek dzieciecy będziemy dopingować Wam na końcóweczce o ile same nie przenosimy
betina, ja to mam zapał ogromny w Przemek stał sie ostrożniejszy i delikatniejszy, ale jest prawie jak było wczesniej tyle ze spokojniej
nie wytrzymałabym tych 9 miesiecy bez seksu
już nie umiem sobie wyobrazić jak bedzie wygladał nasz drugi pierwszy raz-czyli przytulanko po porodzie... mam nadzieje że nie będzie mnie bolało
betina, izuś_85, to wam tylko pozazdroscic seksiku my to przestalismy jakis czas temu,ale po 37 biore sie do robotty
ide prac i prasowac ciuszki do szwagierki bo sie nie wyrobie z tymi 12 kg!!
sierpniówka, ja bede uzywac roznych podstepow zeby mojego naklonic do sexiku juz mu wczoraj oznajmilam ze od 37 tygodniu warto regularnie uprawiac sex bo latwiej sie rodzi -moze zadzialalo
Ja się chcę pochwalić że zdałam egzamin zawodowy teoretyczny
opublikowali wyniki i rzutem na taśmę się załapałam a muszę dodać że tej części bałam się bardziej. Niestety praktycznego nie opublikują ale mam nadzieję że będzie ok bo chyba bym się załamała
nic tylko teraz czekać do sierpnia na dyplom
ale znów u nas wypadek pod oknem
jeju u nas jest ograniczenie do 40 km/h
pasy wymalowane na czerwono!!!!!!!!!!!!!!!!
a i tak debile jeżdzą za szybko nawet w taką pogode
kurcze, przeszkadzało im te ograniczenie do 40 to koleś wjechał i skasował znak a w niego babka wrąbała
nie pierwszy raz pod moim blokiem jest wypadek, gdzie ci ludzie rozum mają
sierpniówka, zazdroscic to moge i ja z toba izuś_85, bo to ona regularnie ma swojego P ,co do ochoty to i u mnie bez zmian zawsze bylam sexocholiczka-niestety w przeciwienstwie do mojego K on taki zboczony nie jest
[ Dodano: 2009-06-22, 14:40 ] izuś_85, i teraz przypomnialo mi sie jak przechodzilismy nie przez pasy a ty mowilas ze wierzysz ze ludzie tam przestrzegaja znakow
chcialas mnie pod auto wrzucic