hmm no to nie wiem, co Ci doradzic.. sprobuj zmieszac sloiczek z Twoim daniem i zobacz, czy zje...
i podawaj swoje rzeczy jak najczesciej, bo tylko wtedy sie przyzwyczai (nie bedzie mial wyboru)...
a udalo sie znakomicie, dziekujeshoo, a jak udalo sie spotkanie?
a udalo sie znakomicie, dziekuje
no to fajnie, ze spotkanie udane, to najwazniejszewypilysmy sobie po kawce latte, pozniej przyszla jeszcze jedna kumpela i obgadalysmy naszych facetow
a na koniec skoczylysmy do sklepu zydowskiego po kiszone ogorki (tylko tam mozna dostac)
ja przywoze z Polski, moja mama robia, ale w sklepie tez juz raz kupowalam,ale nie we wszystkich sklepach sa, ale nie smakuja juz tak dobrze, mimo, ze sa z tych beczeka Ty bez problemu dostajesz w Niemczech ogorki kiszone??
hehe dobrechyba wykupilismy caly sklad, bo juz od kilku m-cy nie ma
siestem, ale tylko na chwile, bo za chwile A. wpadnie przez drzwiElo jestem, jest tu kto????
cos pozno ten obiad, jak na Was... u nas to norma, 20-21.. ale zebyscie Wy tez tak?!My juz po obiedzie, najadlam sie brzydko mowiac jak swinia i ledwo chodze
moj tez juz kima, poki co w bujaczku.. zaraz go przeniose do lozeczkaEris juz spi, dzis sie wyszalal za wszystkie czasy, spal tylko dwa razy, ostatnia drzemka byla od 11.15 do 13 i teraz dopiero poszedl spac.
no hmm.. ja wciaz czekam na A. - jeszcze nie jedlismy... kiszki mi juz marsza graja, GDZIE ON JEST?!shoo, jak kolacja, smakowala?
17.30nie my juz dawno zjedlismy, przed 18, P. wrocil jakos 17.30 do domu i jedlismy wtedy obiados, a kotleta wsunelam tylko jednego ale do tego sos pieczarkowa i surowka z amrchewki wiec bylam pelna,, do tj pory czuje jeszcze obiadcos pozno ten obiad, jak na Was... u nas to norma, 20-21.. ale zebyscie Wy tez tak?!
przyznaj sie, ile kotletow wciagnelas
a moj do bujaka w ogole nie chce whodzic, wyje od raz jak chce go posadzic.moj tez juz kima, poki co w bujaczku.. zaraz go przeniose do lozeczka
no to zycze smacznego, oby szybko przyszedlkiszki mi juz marsza graja, GDZIE ON JEST?!
ale powinna nam smakowac, biorac pod uwage, ze oboje bedziemy glodni i uwielbiamy burgery
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość