byłam sie dziś zapisać na ten zabieg i pół dnia zleciało nie wiadomo kiedy .Edulitko dlatego mają mi to robić,że mam długie @ i jakieś "nierówności" w macicy i p doktor podejrzewa,że może przez to mam takie długie @.Właśnie Edulitko może mi powiesz czy na taki zabieg trzeba się szykować jak do szpitala ,bo to podobno szybciutko się robi i po południu już się wychodzi do domu .Jak będzie bliżej to chyba zadzwonie i jeszcze zapytam dokładnie o szczegóły .Wiecie na kiedy mnie zapisali ---1 .10 --- ,myślałam,że troszkę szybciej się uda .Wcale się jednak nie zmartwiłam,że tak późno
-dla wszystkich maluszków co się z siusianiam uporały
wojna w pokoju,chłopaki się kłócą ,no troszkę ciszej
Moje dzieci pojechały a ja czekam na męza Jaki spokój w tym domuuuuuuuu, troche se już posprzatałam za raz jade sprzatac do bratowej Tak jest duszno że zaraz chyba poleje Wiecie całe łydki mam w jakieś kropki które swedza jak cholera, chyba jakieś uczulenie ale nie wiem na co
Ja sie wlasnie malnelam,chcialam juz mala ubierac i wychodzic na spacerek atu nagle sie tak ciemno zrobilo i zaczelo lat, na dodatek jest burza no i mamy juz po spacerku
mazia***, Ja to tylko inke pije Iwcia 33, - myśle że nie musisz się szykowac jak do szpitala tylko dowiedz się czy masz swoją piżamke wziąść czy do zabiegu dają szpitalne koszule i podpaski jakieś grubsze zabierz ze sobą - co do terminu to masakra kati84, - nasz spacer też tak się dziś skończył że deszcz nas dopadł a na dodatek Niki teraz jakaś ciepła się zrobiła zmierzyłam jej temp i ma 37,2 mam nadzieje że nic się z tego nie wykluje
Witm tu pusteczki wekendowe życze miłej niedzieli ja jestem padnięta wczoraj byliśmy na koncercie Budki Suflera i mam mega ospałość dzisiaj ale warto było