moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2009, 19:25

Karolina2411 Twoja córcia ma osobowość :ico_szoking: hehe ale z tego co widać to po mamusi to ma... i dobrze da sobie radę.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2009, 19:28

a ta swoje długie kazała fryzjerce ciachnąć na krótko, konkretnie
a co się będzie pierdzielić z długimi , tylko czas i nerwy się na nie traci :ico_sorki: z krótkimi nie ma problemu :-D
Ale widzę że Ewcia to indywidualistka :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

26 cze 2009, 19:28

Miałam imieniny...U nas się na imieniny nie zaprasza, tylko przychodzi, kto pamięta... No to przygotowałam się ciastowo, drinkowo i w ogóle... Czekam, czekam, czekam... Dooopa, wszyscy zapomnieli...
Mężuś był akurat w domku... Spakowałam ciacha, butelkę w rękę i sok i proszę go, żeby mnie przede wszystkim do mojej mamy podrzucił... Ten już się dziko uśmiechał, bo wiedział, że coś wywinę... :-D Podjechaliśmy, zapukałam... Otwiera mama... Mówię: wszystkiego najlepszego z okazji moich imienin... Po czym podałam jej co w łapach miałam i zawijka schodami w dół :-D Ani się nie odwróciłam :-D :-D :-D Datę moich imienin na pewno już do końca życia pamiętać będzie :-D
ja to bym chyba na to nie wpadła :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale warto zapamiętać :ico_oczko: :ico_oczko: ja to nie jestem za obchodzeniem urodzin czy imienin :ico_nienie: nie lubię nic robić,ani za bardzo nie bawi mnie chodzenie do kogoś kogo nie trawię (a tak jest z A rodzinką) :ico_zly: :ico_zly: za kilka dni ja mam urodziny i ciekawe czy w ogóle A o nich będzie pamiętał :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2009, 19:29

Kobitki to ja się żegnam na dziś. Spokojnego wieczorki i nie piszcie za dużo :-D :-D hehe żarcik

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2009, 19:30

a ta swoje długie kazała fryzjerce ciachnąć na krótko, konkretnie
moze lubi sie wyrozniac :-D ale tak jak pow moni26, da sobie w zyciu rade i w kasze se dmuchac nie da :ico_brawa_01: nawet wiem po kim to ma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wszystkiego najlepszego z okazji moich imienin... Po czym podałam jej co w łapach miałam i zawijka schodami w dół Ani się nie odwróciłam Datę moich imienin na pewno już do końca życia pamiętać będzie
dobra jestes :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

26 cze 2009, 19:30

iw_rybka, ja tam bym pięć metrów tej gumki kupiła, jak babcię laczkiem, nikt by mnie przed tym nie powstrzymał :-D
Moja młodsza siostra nosi się z biustem prawie na wierzchu... Wyznaje zasadę, że nie ma się czego wstydzić, to trzeba eksponować... Ja wszystko rozumiem, ale trzeba mieć granicę dobrego smaku... Toteż kiedyś w prezencie urodzinowym dostała ode mnie komplet agrafek, żeby sobie mogła dekolty spinać, jak do mnie przyjeżdża :-D
Kati, mój i tak na pewno zjedzie wcześniej niż Twój spłynie... :ico_sorki: ale doskonale wiem, co to jest czekać, myślisz, że to będzie w ten , czy inny dzień, a tu się okazuje, że jeszcze nie, że jeszcze dłużej to potrwa... Ale staram się tylko na to wściekać, a nie wylewać łez... Dzisiaj tylko przy tej okazji rocznicy tak mi smutkiem powiało, ale już jutro przejdzie...
Taki nasz los :ico_sorki:
pomoooooooooooooooooooooccccccccyyyyyyyyyy
Nie krzycz, bo jeszcze resztę rozboli :ico_sorki: Nie masz żadnej pigułki...? :ico_noniewiem:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2009, 19:34

mój i tak na pewno zjedzie wcześniej niż Twój spłynie..
oj to napewno,ja nawet na chwile obecan nie wiem czy to bedzie poczatek czy srodek sierpnia,a moze nawet koniec.Nawet nie wiem czy on bedzie pozniej gdzies plynac po tej Afryce czy juz do domu wymiane beda robic :ico_noniewiem: ja pierdolcze ja to prawie nic nie wiem,ale on tez hheehhe :ico_sorki:
Nie masz żadnej pigułki...?
nie mam,ale zrobilam sobie kawke,moze troche odzyje :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

26 cze 2009, 19:34

moni26 papa :-)
Ja wszystko rozumiem, ale trzeba mieć granicę dobrego smaku... Toteż kiedyś w prezencie urodzinowym dostała ode mnie komplet agrafek, żeby sobie mogła dekolty spinać, jak do mnie przyjeżdża :-D
i tu się zgadzam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2009, 19:35

żeby sobie mogła dekolty spinać, jak do mnie przyjeżdża
i co spina go?

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

26 cze 2009, 19:42

da sobie w zyciu rade i w kasze se dmuchac nie da :ico_brawa_01:
No ta cholera to sobie na pewno nie da dmuchać... :ico_sorki: Z łokciami przez życie pójdzie :ico_sorki: :-D
nawet wiem po kim to ma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No coś Ty...? :ico_szoking: :-D :-D :-D
miałam kupic jakies sandałki a kupiłam zabudowane butki ale wyprzedaz była wiec skorzystałam :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa i za to :-D
Twoja córcia ma osobowość :ico_szoking:
widzę że Ewcia to indywidualistka
Tak , tak, chodząca indywidualistka... Woli kolegów niż koleżanki, ubiera się nie zgodnie z modą w klasie panującą, tylko wygodnie, te numery z włosami... :-D
moze lubi sie wyrozniac
Też tak kiedyś myślałam, ale ona po prostu nie jest "za ogółem", tylko "po swojemu" :-D

[ Dodano: 2009-06-26, 19:44 ]
i co spina go?
Spina :-D W bramie, zanim zadzwoni do mnie, ale spina :-D

[ Dodano: 2009-06-26, 19:45 ]
Aaa, mam tego menela śmiesznego :-D
http://change.menelgame.pl/change_please/6120903/

Wróć do „Pozostałe”