Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2009, 14:38

Shiva, mnie lezenie tez dobijalo,a jeszcze przyjechal tesc i z mezem pilnowali,zebym wstala tylko na siku :ico_noniewiem: Po tygodniu bylam nieznosna,ze maz szybko polecial i lezak kupil,zebym mogla na dworze odpoczywac :ico_wstydzioch:

uleczka170, masz juz? Dostalas,czy juz kupilas :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 cze 2009, 15:17

Shiva wiesz co nie powinnyśmy się czuć takie samotne ;) bo przecież nie jesteśmy już same prawda? :-) My jesteśmy nie cały rok po ślubie ale wydaje mi się, takie (krótkie rozstania) wcale nie są złe :-) można się stęknić i przekonać, że bez siebie jest źle :)
a jeszcze przyjechal tesc i z mezem pilnowali,zebym wstala tylko na siku
fajnie, że tacy opiekuńczy :)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2009, 15:29

anusiek Masz rację, nie jesteśmy same, czasem nawet to maleństwo odpowiada :ico_oczko: Co do tęsknoty, to rzeczywiście świetnie wzmacnia uczucia. Z tym, że jutro jest nasza pierwsza rocznica ślubu, a ja ją spędzę sama w łóżku, bo mój mąż ma egzaminy i wróci dopiero późnym wieczorem.... Nie tak sobie wyobrażałam ten dzień :ico_wstydzioch:

Dobrze, że choć są książeczki, bo bez nich chyba bym zwariowała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2009, 15:31

masz juz? Dostalas,czy juz kupilas
już są dostane, ale narazie nie u mnie w domku, bo nie mam gdzie schować... :-/

[ Dodano: 2009-06-27, 15:35 ]
Nie tak sobie wyobrażałam ten dzień
ja co prawda nie jestem po slubie ze swoim, ale o ostatniej rocznicy bycia razem za[pomnieliśmy, za to odbiliśmy sobie kilka dni później :-), więc nic jeszcze straconego.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2009, 17:33

fajnie, że tacy opiekuńczy :)
- no tak,ale nawet kanapki nie moglam sobie zrobic :ico_olaboga:

Shiva, my teraz mielismy 3 rocznice slubu i wygladalo to tak,ze ja bylam na dniowce w pracy,a maz przyprowadzil synka i zostal na nocce,a ja z synkiem poszlam do domu :ico_olaboga: No ale wiem od Aniulka,ze ten dzien nie byl zmarnowany - my dzien wczesniej poczelismy groszka,a oni dzien pozniej,w nasza rocznice swojego groszka 8 kwietnia :-D
bo nie mam gdzie schować...
- oj szkoda,pewnie juz byc poogladala,ja jak mam zly dzien to wyciagami patrze sobie na to,co juz mam.Z Andrzejkiem tez tak robilam :ico_oczko:

A ja sie wzielam za porzadek,rano wstac z lozka nie moglam a teraz mnie energia rozpiera...wszystkie pokoje wysprzatalam porzadnie i kuchnie,lazienke i dwa pranka w miedzy czasie.A na deser ma prasowanie ale energia mnie opuszcza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zaczarowana

27 cze 2009, 18:02

oj szkoda,pewnie juz byc poogladala,ja jak mam zly dzien to wyciagami patrze sobie na to,co juz mam.Z Andrzejkiem tez tak robilam
no właśnie... Napewno by tez pomagało na te moje depresje...

Tak w ogóle czytałam całego Twojego bloga. Super jest :-)

anetka607

27 cze 2009, 18:18

uleczka170, gratuluje synka :ico_brawa_01:

ja skończyłam studia w lutym ale jeszcze dyplomu nie odebrałam :ico_wstydzioch: mam nadzieje że nie wywalą i poczekają na mnie :-D ale nie chce mi się jechać specjalnie po niego 300 km

dzisiaj mam super humor, dowiedziałam się że moja ciocia jest w ciąży, zaczęłyśmy staranka razem w sierpniu w tamtym roku a ja byłam pierwsza :ico_brawa_01: ale ciesze się bardzo że jej się w końcu udało ma już 42 lata więc nie ma na co czekać, w tamtym roku miała wesele i zaraz wzięli się za robotę :ico_oczko: a najlepsze jest to że jak jej wyszły 2 kreski na teście, przy czym 2 słaba to jej córka (21 lat) powiedziała jej że nie jest w ciąży bo 2 ma być mocna, jakby się znała mądrala ale ciocia poszła na badanie krwi i do gina i jest, na początek marca ma termin :ico_brawa_01:

trochę chyba za dużo leżałam i cały kark mnie boli :ico_zly:

Awatar użytkownika
zaczarowana

27 cze 2009, 18:39

powiedziała jej że nie jest w ciąży bo 2 ma być mocna
głupoty gada, i gratulacje dla cioci :-)
jechać specjalnie po niego 300 km
to trochę do szkoły masz....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2009, 19:07

uleczka170, ja Twojego tez czytam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

anetka607, gratulacje dla cioci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2009, 19:48

anetka607, gratulacje dla cioci. To fajnie, ze razem będziecie przeżywać uroki ciąży :ico_brawa_01:
Co do tych 2 kresek, to mój pierwszy test też był mało wyraźny (bo zrobiłam go jeszcze na dzień przed okresem), ale i tak byłam pewna że to jest to :-D Jednak po 3 dniach dla pewności powtórzyłam. No i wówczas nie było już żadnych wątpliwości.

Co do dyplomu, to nie martw się, poczekają :ico_oczko: Ja swój też odebrałam późno, ale to dlatego że po pół roku jeszcze nie był gotowy :ico_zly: W końcu się uparłam i resztę dokumentów przesłali mi poczta :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”