No co tam u was babeczki?? Ja siedze i delektuje sie jak co rano jabłkiem

Co do nogi M to caly piszczel ma nieźle zdarty

Wczoraj wieczorem dzwonila jego laska i mowila ze znowu z nozem do domu probuje wejsc razem z drzwiami

Nie zmuszaj się... Zrób sobie i czekaj, aż sama Tobie do gardła wpłyniechęć to ja mam wypić ale jakoś nie mogę się do niej zmusić
Dzięki Wam wielkie, bo przecież nie wiadomo, jak by się to mogło skończyć... Zanaczy - wiadomo...Wczoraj wieczorem dzwonila jego laska i mowila ze znowu z nozem do domu probuje wejsc razem z drzwiamimusielismy jechac i zrobic porzadek
gliny na miescie go nie znalazly ale jadac wieczorem marcin na paly dal cynka no i goscia wyprowadzili w kajdankach
![]()
![]()
już próbowałąm ale nie wyszło wylądowałam w toalecieNie zmuszaj się... Zrób sobie i czekaj, aż sama Tobie do gardła wpłynieA jak za długo wpływać nie będzie, to jak już zrobiona - wypijesz
kurczę nie dobrze mam nadzieję że to już koniec takich problemów i będziecie mieli spokój. A jak się czujesz kobietko???Co do nogi M to caly piszczel ma nieźle zdarty
to od kiedy nie czytałaś wątka???niestety was nie doczytam-to aż 52 strony![]()
![]()
jak wrócisz daj znać jak wyszły13.30 jedzie,y zrobic te testy alergiczne i zachczę tez o szpital po moje wyniki
no kobieto do ukarania normalnieod piątku od wieczora![]()
![]()
Oznajmiam iż wzietyFOLIK WEŻ
Ja powiedzialam do M ze to chociaz w sumie jego znajomi ale ja nie chce ich znac przez to ja mam kurcze nerwy i sie stresuje czy czasem ktoregos pieknego ranka jak M bedzie w pracy ten sie nie nachleje i nie wpadnie do mnie na chatekurczę nie dobrze mam nadzieję że to już koniec takich problemów i będziecie mieli spokój
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość